Header Ads


Νέα προβλήματα με τις ιώσεις στην ΑΕΚ!

Νέα προβλήματα με τις ιώσεις στην ΑΕΚ!


Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην ΑΕΚ ενόψει Άρη..

Διαβάστε πώς είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και πριν το νέο μεγάλο ματς που έρχεται αυτή τη φορά στο Χαριλάου




Λίγες ώρες μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό παιχνίδι. Ωστόσο η αγωνία έχει να κάνει με τις ιώσεις που συνεχίζει να πλήττει τα αποδυτήρια. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται.

Το πρόβλημα είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχουν και δεν αφήνουν χρονικό περιθώριο σε κανέναν να αναρρώσει όπως πρέπει.



Από εκεί και πέρα παρά την ψυχολογική και σωματική κόπωση που υπάρχει σε όλους, γνωρίζουν και νιώθουν ότι πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Τρία ματς έμειναν! Άπαντες κατάλαβαν ότι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία χθες για την ΑΕΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να πάρει μεγάλο προβάδισμα τίτλου, όμως επίσης άπαντες θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια και βλέπουν μόνο το νέο δύσκολο ματς που έρχεται: αυτό με τον Άρη την Κυριακή στο Χαριλάου. Ένα ματς επίσης «τελικός» που όλοι πρέπει να κάνουν νέα κατάθεση ψυχής.  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.