Header Ads


Η ατάκα Αλμέιδα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον Άρη!

Η ατάκα Αλμέιδα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον Άρη!


Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.. Πώς αντέδρασαν οι παίκτες στην ατάκα του Αλμέιδα..

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το ξέσπασμα χαράς ήρθε ήδη από τα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης μετά τη νίκη επί του Άρη και αφού είχαν πληροφορηθεί για το αποτέλεσμα στο Φάληρο. Ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή, να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. 




Ο Αργεντινός τεχνικός είχε πάντα στο μυαλό του πως για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, υπάρχει ένα ακόμα βαθμός που απαιτεί, στο ματς της Κυριακής με τον Βόλο. 

Και δεν ήθελε οι παίκτες του να ξεφύγουν. Δεν ήταν όμως και καθόλου εύκολο να τους συγκρατήσει. Ο Αλμέιδα μπήκε στα αποδυτήρια και αφού μοίρασε μπράβο, τους ξεκαθάρισε πως "να ξέρετε πως η δουλειά μας ακόμα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, υπάρχει ένα ματς ακόμα". 



Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει την ομιλία του, ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ "όρμησαν" πάνω στον Αργεντινό τεχνικό και τον σήκωσαν στον αέρα. 

Και η αλήθεια είναι πως σ' εκείνο το σημείο, ούτε ο ίδιος ο Αλμέιδα συγκρατήθηκε και έκανε ξέσπασμα πανηγυρίζοντας με την ψυχή του μαζί με τους παίκτες του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.