Header Ads


Απίστευτο: Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη!

Απίστευτο: Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη!


Απίθανη παρωδία και προς μεγάλη ταλαιπωρία οδεύει η ΑΕΚ - Πώς έχουν τα τελευταία δεδομένα

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται ν' αλλάξει τον προγραμματισμό της και θα ταξιδέψει κανονικά στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη, παρά το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή της αγωνιστικής των playoffs, από τη στιγμή που δεν έχει λάβει κάποια ειδοποίηση. Ποια η πιθανότητα ν' ανατραπούν τα σχέδιά της.




Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη και δεν έχει αναβάλει το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα από το το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή των δύο τελευταίων αγωνιστικών λόγω των 24 κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό του τμήμα του που επικαλέστηκαν οι πράσινοι.

Στην Ένωση δεν έχουν λάβει κάποια ειδοποίηση για αλλαγή σχεδίων και βαδίζουν με βάση τον προγραμματισμό που είχε ήδη γίνει για το ταξίδι και την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ούτως ή άλλως το έκτακτο ΔΣ στη λίγκα έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, άρα η αποστολή πρόκειται να πετάξει κανονικά στις 16:00.



Για να υπάρξει οποιαδήποτε ανατροπή του αρχικού σχεδιασμού, θα πρέπει είτε να μεσολαβήσει κάποια νέα παρέμβαση από τις αρχές είτε να αποφασιστεί κάτι διαφορετικό εσωτερικά. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.