Header Ads


Κουτσιαύτης: «Δύο αποβολές για ΑΕΚ δεν δόθηκαν!» (vid)

Κουτσιαύτης: «Δύο αποβολές για ΑΕΚ δεν δόθηκαν!» (vid)


Πάρτε και τρεις βολές και την μπάλα δώρο - Δείτε τι είπε στο OPEN ο Αριστομένης Κουτσιαύτης..

Ανάλυση που θα συζητηθεί από οτν Αριστομένη Κουτσιαύτη, ο οποίος θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Διαβάστε για ποιες φάσεις.




Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ανέλυσε στην εκπομπή του OPEN, «Τotal Football», ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. 

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρώην διαιτητής, η Ένωση θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με 9 παίκτες, καθώς ο Μουκουντί θα έπρεπε σε δύο περιπτώσεις να δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα, ενώ υποστήριξε ότι θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Βίντα για φάουλ στον Τσόκαϊ.



Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

«Κίτρινη κάρτα έπρεπε να πάρει ο Μπερνάρ για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα στον Ρότα, την οποία ο διαιτητής δεν έδωσε. Δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα σε αυτή τη φάση, είναι κίτρινη η οποία δεν δόθηκε, όπως και το φάουλ.

Θα έπρεπε να δώσει 2η κίτρινη στον Μουκουντί για φάουλ στον Σπόραρ. Είναι κίτρινη γιατί σταματά μία υποσχόμενη επίθεση. Το ίδιο και στην άλλη φάση που «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να δώσει ξανά 2η κίτρινη στον Μουκουντί για φάουλ στον Ιωαννίδη γιατί σταματά υποσχόμενη επίθεση.



Ο διαιτητής έχασε και κάρτες του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ήταν σε κάποια φάση για 2η κίτρινη και αποβολή. 

Στο φάουλ του Βίντα στον Τσοκάι, είναι κίτρινη κάρτα, είναι και αυτή και υποσχόμενη επίθεση και θα ήταν επίσης 2η κίτρινη για παίκτη της ΑΕΚ. Θα έπρεπε να αποβληθεί δηλαδή ο αμυντικός της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.