Header Ads


H Dream Team Ντέμη στην ΑΕΚ: Οι καλύτεροι συμπαίκτες σε κέντρο και επίθεση (vid)

H Dream Team Ντέμη στην ΑΕΚ: Οι καλύτεροι συμπαίκτες σε κέντρο και επίθεση (vid)


H Dream Team του Ντέμη στην ΑΕΚ part2 - Δείτε ποιους έβαλε στο κέντρο και στην επίθεση

Το δεύτερο μέρος της καλύτερης ενδεκάδας συμπαικτών του Ντέμη Νικολαΐδη

Αυτή είναι… ολοκληρωμένη πλέον η dream team του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ.

Ο «Ντεμίνιο» ξεκίνησε από χθες να αποκαλύπτει τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στην ΑΕΚ στην άμυνα και στα χαφ, ενώ σήμερα συνέχισε με το κέντρο και την επίθεση ολοκληρώνοντας την αγαπημένη του 11άδα συμπαικτών.




Χθες, ξεκίνησε στα χαφ με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Βασίλη Τσιάρτα, ενώ τρίτο χαφ έβαλε σήμερα τον Τιμούρ Κετσπάγια.

«Όταν τον είδα πρώτη φορά στην ΑΕΚ αναρωτιόμουν τι κάνει εδώ αυτός ο παίκτης, ήταν μεγάλη η διαφορά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε απίστευτη εκρηκτικότητα, καταπληκτικός ήταν απίστευτος».

Συνέχισε με τον τέταρτο του κέντρο που δεν ήταν άλλος από τον Τόνι Σαβέφσκι με τον Ντέμη να υπογραμμίζει πως «δεν χρειάζεται να πω τίποτα για αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή, αρκεί να πω το όνομά του, τίποτα άλλο».

Έπειτα συνέχισε με την επίθεση βάζοντας αρχικά τον Χρήστο Κωστή τον οποίο χαρακτήρισε ένα μεγάλο ταλέντο με πολλά χαρακτηριστικά και προσόντα ο οποίος στάθηκε αρκετά άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε νωρίς στην καριέρα του.

Τελευταίο κομμάτι του παζλ της ενδεκάδας κορυφαίων συμπαικτών του Ντέμη, ο μεγάλο επιθετικός του Δικεφάλου έβαλε τον Ντανιέλ Μπατίστα. «Αλτρουιστής, εξαιρετικός σε αποδυτήρια και γήπεδο, μοναδικό το στυλ του αντίστοιχο δεν είδα άλλο. Δυσκολεύομαι ακόμα και να τον περιγράψω ποδοσφαιρικά από το πόσο ξεχωριστός ήταν στο γήπεδο», είπε για εκείνον.



Συνοπτικά η καλύτερη ενδεκάδα συμπαικτών του Ντέμη Νικολαΐδης σε διάταξη 4-4-2 ήταν: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Γκαμάρα, Μανωλάς, Κατσουράνης, Τσιάρτας, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Κωστής και Μπατίστα!

Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλε στη θέση του τερματοφύλακα τον Ατματσίδη, υπογραμμίζοντας τα αντανακλαστικά που διέθετε, ενώ στις θέσεις των δύο πλάγιων μπακ τοποθέτησε τους Μπορμπόκη και Κασάπη, αναφέροντας πως ήταν μπακ που δεν έκαναν μόνο άμυνα, αλλά έπαιζαν όλη την πλευρά.

Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών επέλεξε τον Γκαμάρα, παρότι έπαιξε μόνο ένα χρόνο μαζί του και τον Στέλιο Μανωλά, για τον οποίο επεσήμανε ότι παρότι τον πρόλαβε στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ήταν ξεχωριστός. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον Τραϊανό Δέλλα για το γεγονός ότι τον άφησε εκτός.

Στους κεντρικούς μέσους αρχικά επέλεξε τον Κατσουράνη, υπογραμμίζοντας πως παρότι έπαιξαν μαζί συμπαίκτες για μια μόνο χρονιά, του είχε κάνει εντύπωση το πόσο εντυπωσιακός ήταν για τη νεαρή ηλικία του τότε, ως ένα box to box μέσος που διέθετε μυαλό και διάβαζε το παιχνίδι.

Η δεύτερη επιλογή του στους χαφ αφορούσε τον Τσιάρτα, λέγοντας πως διέθετε από τα καλύτερα αριστερά πόδια στην Ευρώπη και ότι έστελνε την μπάλα εκεί που ήθελε.






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.