Header Ads


Η νέα ενημέρωση για Αραούχο στην ΑΕΚ!

Η νέα ενημέρωση για Αραούχο στην ΑΕΚ!


Τι συμβαίνει με τον Αραούχο στην ΑΕΚ - Τι ισχύει με τον τραυματισμό του

Η κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο εκτιμάται μέρα με τη μέρα

Τη δυνατότητα να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ.




Οι «κιτρινόμαυροι», στο στρατόπεδο των οποίων επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση τόσο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όσο και για την παρουσία τους στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έκαναν προπόνηση το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και τώρα ακολουθεί διήμερο ρεπό.

Συνεπώς, η επιστροφή στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα. Αυτό που πιθανόν, ωστόσο, να σκέφτεται περισσότερο ο Ματίας Αλμέιδα είναι η κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για το πρόβλημα στο γόνατο και η κατάστασή του εκτιμάται μέρα με τη μέρα.



Έτσι το μοναδικό όπλο του Αργεντινού είναι η υπομονή μέχρι ο «Τσίνο» να είναι σε καλύτερη κατάσταση ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Όσον αφορά στον Μίλαντ Μοχαμάντι τα νέα από χθες ήταν ευχάριστα καθώς ο διεθνής Ιρανός μπακ, που αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό λόγω προβλήματος, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία ήταν καθαρή. 

Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, θα υπάρχει και μια επανεκτίμηση, αλλά όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι πίσω σε φουλ ρυθμούς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.