Header Ads


Νέα εξέλιξη: Κοινό αίτημα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τον Τελικό Κυπέλλου!

Νέα εξέλιξη: Κοινό αίτημα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τον Τελικό Κυπέλλου!


Τι ζητούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μαζί, τι έγινε γνωστό πριν από λίγο..

Σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν αποστείλει κοινό αίτημα στην ΕΠΟ για παρουσία οπαδών τους στον τελικό του Κυπέλλου.




Γήπεδο υπάρχει (Πανθεσσαλικό), ημερομηνία επίσης (24/5, πιθανότατα στις 20:30), μένει πλέον να αποσαφηνιστούν και οι ακριβείς συνθήκες διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. 

Παρά το γεγονός ότι φάνταζε βέβαιο τις τελευταίες μέρες πως θα εκδοθούν μόνο κάποιες προσκλήσεις από την ΕΠΟ, μετά την άρνηση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για παρουσία οπαδών, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ απέστειλαν κοινό αίτημα στην Ομοσπονδία για να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. 

«Διοργανωτής του τελικού είναι η ΕΠΟ, δεν είναι δυνατόν να βάζει όρους ο Αχ.Μπέος», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα που ειπώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. 



Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει και συνάντηση των δύο φιναλίστ με την ΕΠΟ, την Αστυνομία αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο για να τεθεί επί τάπητος η έκδοση οποιουδήποτε αριθμού εισιτηρίων, ώστε να καλυφθούν οι μίνιμουμ ανάγκες των δύο ομάδων, για να μη γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός, δίνοντας παράλληλα εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.