Header Ads


Στο μουσείο της ΑΕΚ η ιστορική φανέλα από το χατ τρικ του Βράνιες!

Στο μουσείο της ΑΕΚ η ιστορική φανέλα από το χατ τρικ του Βράνιες!


Ένα νέο... κειμήλιο προστέθηκε στη συλλογή του μουσείου της ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως απέκτησε τη φανέλα του Βράνιες από το χατ τρικ του το 2018.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είχε γράψει ιστορία τον Φεβρουάριο του 2018, όταν είχε γίνει ο πρώτος αμυντικός της ΑΕΚ που κάνει χατ τρικ - σκοράροντας τρεις φορές στο 4-0 επί της Ξάνθης.




Η φανέλα που φορούσε στο ματς εκείνο ο Βόσνιος στόπερ είχε καταλήξει μετά τη λήξη στον άλλοτε σκάουτερ της Ένωσης, Γιάννη Παπαγεωργίου, που αποφάσισε να την παραχωρήσει στο μουσείο του συλλόγου στην OPAP Arena, που θα ανοίξει σύντομα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Μία ιστορική φανέλα προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί προσεχώς στην OPAP ARENA. Είναι αυτή που φορούσε ο Όγκνιεν Βράνιες στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2018, με σκορ 4-0 και με τον Βόσνιο αμυντικό να γίνεται ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της ΑΕΚ που σκόραρε τρεις φορές σε έναν αγώνα! Μετά το ματς χάρισε τη φανέλα του στον Γιάννη Παπαγεωργίου, πρώην μέλος του τμήματος scouting της ΑΕΚ. Ο κ. Παπαγεωργίου με τη σειρά του παραχώρησε το συγκεκριμένο κειμήλιο στη συλλογή του Μουσείου.



Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.