Header Ads


«Χάνει» Αραούχο η ΑΕΚ με Ολυμπιακό, αγωνία για τους επόμενους αγώνες!

«Χάνει» Αραούχο η ΑΕΚ με Ολυμπιακό, αγωνία για τους επόμενους αγώνες!


Μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ με Αραούχο - Όλα τα δεδομένα μετά τις εξετάσεις του

Ο Αραούχο ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πως θα πρέπει να κινηθούν ο ίδιος και η ομάδα.




Ενα χτύπημα στο γόνατο του Σέρχιο Αραούχο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, τον οδήγησε σήμερα (10/4) στο Ιατρικό Κέντρο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ακόμα υπό μελέτη, ενδεχομένως να υπάρχουν και περισσότερες ώστε να αποσαφηνιστεί το πώς η ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής θα κινηθούν στο εξής.

Εύλογα προκαλείται ανησυχία για το αν και πότε θα είναι ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, καθώς υπάρχει πόνος, που ίσως να είναι διαχειρίσιμος από την πλευρά του παίκτη, ίσως και όχι.

Κοντολογίς, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα πρέπει να ακολουθηθεί συντηρητικός τρόπος αντιμετώπισης ή αν θα πρέπει να αποφασιστεί κάτι πιο δραστικό.



Όλα μοιάζουν πιθανά στην παρούσα φάση. Από το να συνεχίσει ο παίκτης να αγωνίζεται εφόσον αυτό είναι κάτι που δεν θα κάνει την κατάστασή του χειρότερη, μέχρι και το να αποφασιστεί μια πιο σοβαρή εξέλιξη η οποία θα απειλήσει τη συμμετοχή του στα επόμενα ματς.

Το δεδομένο είναι ότι δεν θα παίξει την Τετάρτη (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD) κόντρα στον Ολυμπιακό, στην ημιτελική ρεβάνς του Κυπέλλου και βλέπουμε...

Τη φετινή σεζόν ο Αραούχο έχει 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, ενώ έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα επτά φορές.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.