Header Ads


Στοίχημα: Με Ντόρτμουντ στο 2.88!

Στοίχημα: Με Ντόρτμουντ στο 2.88!


Η εβδομάδα συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς σε στοιχηματικό επίπεδο! Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, το ενδιαφέρον βρίσκεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα και η δυνατή πρόταση της Παρασκευής προκύπτει από την αναμέτρηση Μπόχουμ - Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα!

Η Μπόχουμ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε με 5-1 εντός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ! Ένα αποτέλεσμα το οποίο αποτέλεσε ηχηρή “σφαλιάρα, τη διατήρησε, ωστόσο, έστω και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στα τελευταία πέντε ματς στο γήπεδό της κέρδισε μόνο τη Λειψία, με 1-0 στις 18 Μαρτίου, χάνοντας και τα τέσσερα υπόλοιπα!

Η Ντόρτμουντ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 4-0 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης! Ιδανικά κύλησε, γενικά, η προηγούμενη αγωνιστική για την Μπορούσια, καθώς εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τη νέα “γκέλα” της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη Μάιντς, και “σκαρφάλωσε” στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας αυτή τη στιγμή έναν πόντο περισσότερο από τους Βαυαρούς. Με νίκη σήμερα οι Βεστφαλοί ξεφεύγουν στο +4 και αυξάνουν την πίεση για την Μπάγερν, ενώ αποτελούν την πλέον επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει μέσα στο 2023 41 τέρματα!

“Πατάει” κορυφή και θέλει να διατηρηθεί εκεί μέχρι το φινάλε της σεζόν η Ντόρτμουντ, το κίνητρό της είναι τεράστιο, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η Μπόχουμ είναι σε θέση να βρει ένα τέρμα τουλάχιστον, απέναντι στην άμυνα της Μπορούσια και το συνδυαστικό στοίχημα διπλό και Goal / Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.88 αξίζει το ρίσκο!

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.