Header Ads


Απίστευτα πράγματα: Ο VAR στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς στην Πορτογαλία!

Απίστευτα πράγματα: Ο VAR στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς στην Πορτογαλία!


Τους ψάξατε πολύ για να τους φέρετε; Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο..

Ο Εισαγγελέας διέταξε να ερευνηθεί τραπεζικός λογαριασμός του προκειμένου να διαπιστωθεί εάν λάμβαναν χρήματα που προέρχονταν από την Μπενφίκα




Δύο εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή του ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που στιγματίστηκε από τα «σφαλτσοσφυρίγματα» του Μαυροβούνιου ρέφερι Νίκολα Νταμπάνοβιτς, αλλά και την πρωτοφανή… αδράνεια του Πορτογάλου VAR, Μπρούνο Εστέβες, το όνομα του τελευταίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο διαφθοράς με πρωταγωνίστρια την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Correio da Manha» ο εισαγγελέας διέταξε να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί δύο διαιτητών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν λάμβαναν χρήματα που προέρχονταν από την Μπενφίκα προκειμένου να έχει ευνοϊκά σφυρίγματα. Πρόκειται για τον Ούγκο Μιγκέλ και τον Μπρούνο Εστέβες, ο οποίος εργάζεται ως VARίστας στην πορτογαλική ομοσπονδία.

Ο Ντιόγκο Φαρία, σχολιαστής του Porto Canal, είχε υποστηρίξει πως ο Μπρούνο Εστέβες έπαψε να είναι διαιτητής αγωνιστικού χώρου, «επειδή δεν είχε δεξιότητες», ήταν «ανεπαρκής και ανίκανος» και πως επέλεξε να γίνει υπεύθυνος VAR εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Μπενφίκα.



Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ως «εγγυητή για την Μπενφίκα» διερωτόμενος εάν αυτή θα είναι η «επαγγελματική ασφάλεια ζωής του».

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Πόρτο, Φρανσίσκο Μάρκες είχε εναντιωθεί στον ορισμό του Μπρούνο Εστέβες στα πορτογαλικά ντέρμπι.

«Ο Μπρούνο Εστέβες βρίσκεται συστηματικά πίσω από το VAR. Τούτο προκαλεί τεράστια ζημιά στο πρωτάθλημα. Παρά τα αλλεπάλληλα λάθη του, τον επιλέγουν σταθερά στα μεγάλα ντέρμπι».

Τον Μάρτιο του 2018 ο 40χρονος διαιτητής σταθερά σε ρόλο VARίστα ακύρωσε σε αναμέτρηση της Πόρτο κόντρα στη Μποαβίστα γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα με εκτέλεση πέναλτι διότι θεώρησε πως ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ακούμπησε την μπάλα δύο φορές προτού σκοράρει!

Η Πόρτο μάλιστα είχε χαρακτηρίσει ως «χειρουργικό VAR» την συγκεκριμένη απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως για τον 45χρονο διαιτητή από το Σετούμπαλ ακόμη και η Μπενφίκα στην τρέχουσα σεζόν εξέφρασε παράπονα για τις αποφάσεις του!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.