Header Ads


«Οι πρώτες δύο μεταγραφές Αλμέιδα στην ΑΕΚ το καλοκαίρι!»

«Οι πρώτες δύο μεταγραφές Αλμέιδα στην ΑΕΚ το καλοκαίρι!»


Ποιους θέλει ο Αλμέιδα το καλοκαίρι - Ποιοι 4 υπογράφουν και μένουν στην ΑΕΚ, ποιον «χρυσώνει» ο Μελισσανίδης..

Οι εισηγήσεις του Αργεντινού και τα ραντεβού που έκλεισαν ήδη με αφορμή τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Ποιους έχει ζητήσει ο κόουτς, ποιοι θα συναντηθούν άμεσα με τους Κιτρινόμαυρους και για ποιον θα δώσει ένα τεράστιο συμβόλαιο;




Μπορεί άπαντες στην Ένωση να είναι προσανατολισμένοι στο αγωνιστικό σκέλος, με την ομάδα να είναι μέσα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και σε εκείνη του Κυπέλλου, παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει και προεργασία που γίνεται για τον σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γιατί μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να φτάσει την τελευταία στιγμή, στα τέλη Μαΐου, για να αρχίσει τον σχεδιασμό της, πολύ περισσότερο τώρα που στην ομάδα βρίσκεται ο Ματίας Αλμέιδα και έχει τα κλειδιά τού ποδοσφαιρικού τμήματος.



Και το αναφέρουμε αυτό γιατί, για παράδειγμα, φαίνεται ότι ήδη μπορεί να υπάρξει μια κάποια προεργασία για τον Έρικ Λόπεζ και τον Μπένζαμιν Κικάνοβιτς, που αγωνίζονται στο MLS και ο Αλμέιδα γνωρίζει πολύ καλά την αξία τους. Όπως και κάποιες περιπτώσεις από τη Λ. Αμερική που, επίσης, ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της. 

Ενδιαφέρον, πάντως, έχει και ο σχεδιασμός που αφορά εσωτερικές κινήσεις που θα γίνουν - Δηλαδή τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Γιατί οι πληροφορίες τού sportdog αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ήδη τον σχετικό προγραμματισμό. Τι προβλέπει αυτός; Νέα συμβόλαια σε Άμραμπατ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι και, φυσικά, στον Λιβάι Γκαρσία.

Αυτοί οι τέσσερις αναμένεται να περάσουν την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για νέες συμφωνίες με την ομάδα, άλλοι για να υπογράψουν μονοετή ανανέωση όπως ο Άμραμπατ, που πέρσι τέτοια εποχή ήταν λίγο-πολύ "τελειωμένος" από την ομάδα, κι άλλο για να επιδραβευτούν αλλά και να "δεθούν" από την ομάδα.



Εδώ είναι χαρακτηριστική περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία που ναι μεν έχει συμβόλαιο και δεν αγχώνεται κανένας στην ομάδα με την περίπτωσή του, αλλά από την άλλη πλευρά είναι κίνηση τακτικής και να επιβραβευτεί αλλά και, ίσως, να υπάρξει μια γερή ρήτρα για όποιον θέλει να τον αποκτήσει...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.