Header Ads


Οι σκέψεις Πογιέτ για την ενδεκάδα με Γιβραλτάρ!

Οι σκέψεις Πογιέτ για την ενδεκάδα με Γιβραλτάρ!


Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ διεκδικούν θέση βασικού στην πρεμιέρα της Εθνικής - Η πιθανή ενδεκάδα

Θέση στην βασική 11άδα της Εθνικής Ελλάδος για το ματς με το Γιβραλτάρ διεκδικεί ο Λάζαρος Ρότα.




Είναι τέσσερις παίκτες με άλλα δεδομένα και χαρακτηριστικά για την Εθνική μας ομάδα. Με άλλες θέσεις φυσικά, αν και οι τρεις εξ αυτών είναι πιο κοντά αγωνιστικά ως προς τις θέσεις και τις τοποθετήσεις τους στο γήπεδο. Ο λόγος για τους Κωνσταντέλια, Λημνιό, Πέλκα και Ρότα.

Σε αυτή τη φάση και οι τέσσερις έχουν τις πιθανότητές τους για βασικοί, ωστόσο κυρίως – και σίγουρα – ένας εκ των παικτών αυτών δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν χριστεί βασικός. 



Ο λόγος για τον Ρότα εξαιτίας του γεγονότος πως ο Μπάλντοκ ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες. Τον Πέλκα επίσης κρατήστε τον στο μυαλό σας καθώς ο Πογιέτ επίσης τον έχει σε εκτίμηση.

Άρα ο Ρότα θα μπορούσε να ξεκινήσει κάλλιστα στο δεξί άκρο παρότι ο Μπάλντοκ μοιάζει με φαβορί για το Γιβραλτάρ – Ελλάδα (21.45, ALPHA TV και NOVA). Μία πιθανή 11άδα πάντως παραμένει η εξής: κάτω από τα γκολπόστ ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ. Εξάρι ο Σιώπης, οκτάρι ο Μάνταλος, δύο άκρα με Φορτούνη και πιθανώς Μασούρα και τον αρχηγό Μπακασέτα πίσω από τον Παυλίδη ή τον Γιακουμάκη.



Ο Πογιέτ πάντως στην τελευταία προπόνηση επί πορτογαλικού πια εδάφους δεν είχε δοκιμές 11άδας. Ουσιαστική δοκιμή για να… δείξει 11άδα δεν έκανε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.