Header Ads


Έρχεται μεγάλη αλλαγή με απόφαση Μελισσανίδη στην «OPAP Arena»!

Έρχεται μεγάλη αλλαγή με απόφαση Μελισσανίδη στην «OPAP Arena»!


Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ - Τι αλλάζει άμεσα στο γήπεδο μετά από χιλιάδες παράπονα που υπήρξαν..

Την εύλογη προσμονή των ανταγωνιστών της Ένωσης να στραβοπατήσει στο Περιστέρι, κάνοντας λόγο για παιχνίδι δυσκολότερο κι από την Τούμπα, εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης.

Στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που θα έχει για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.




Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, χαρακτήρισε την έξοδο στο Περιστέρι (λόγω της υποχρέωσης για νίκη) πιο ζόρικο ματς και από την Τούμπα.

Επικαλέστηκε λοιπόν τους βαθμούς που έκοψε η ομάδα του Κόουλμαν σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπήρξε η ομάδα που απείλησε περισσότερο από κάθε άλλη στην «Opap Arena», τόνισε ότι οι αντίπαλοι της «Ένωσης» έχουν σημαδέψει αυτό το ματς με την ελπίδα για γκέλα.



Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην OPAP ARENA με την τοποθέτηση των πλέξιγλας στις εξέδρες, τα οποία εμποδίζουν τους θεατές να βλέπουν καθαρά το γήπεδο και το οποίιο σύμφωνα με δικές του πληροφορίες θα λυθεί στο επόμενο διάστημα!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.