Header Ads


Αν θέλεις μπορείς: Πώς κατάφεραν να ψηλώσουν τα δοκάρια στη Θήβα σε χρόνο dt στο Ύπατος - Τρίκαλα

Αν θέλεις μπορείς: Πώς κατάφεραν να ψηλώσουν τα δοκάρια στη Θήβα σε χρόνο dt στο Ύπατος - Τρίκαλα


Δείτε τι συνέβη πριν λίγο καιρό σε αγώνα Γ' Εθνικής..

Πριν από μερικούς μήνες στην αναμέτρηση του Υπάτου με τα Τρίκαλα οι φιλοξενούμενοι εντόπισαν πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών.




Το ζήτημα των δοκαριών στο Περιστέρι έχει γίνει talk of the town, καθώς έφερε την ματαίωση της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ με περιπετειώδη τρόπο.

Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα το συναντήσαμε πρόσφατα στο γήπεδο της Θήβας πριν από τον αγώνα για τη Γ' Εθνική ανάμεσα στους ΑΟ Υπάτου και ΑΟ Τρικάλων.


Τι έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Θήβας





Στις 11/12/2022 πριν από τη σέντρα στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν στον διαιτητή πως εντόπισαν πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών και των δύο εστιών. Πράγματι, κατόπιν του ελέγχου αποδείχθηκε ότι οι Τρικαλίνοι είχαν δίκιο.

Δεν έγινε, όμως, καμία ένσταση και το ματς παίχτηκε κανονικά, αφού οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας έλυσαν το πρόβλημα. Πώς το κατάφεραν; Σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκόμενων υπήρχε η δυνατότητα τα δοκάρια να βγουν από τη θέση τους.



Οι υπεύθυνοι, οπότε, έβγαλαν τα δοκάρια κι γέμισαν τις τρύπες με πέτρες, στη συνέχεια τοποθέτησαν σφήνες για να τα σταθεροποιήσουν και έφεραν τις εστίες τα προαπαιτούμενα μέτρα, γλυτώνοντας την ένσταση που θα έκαναν τα Τρίκαλα. Για την ιστορία το Ύπατο νίκησε 2-0.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.