Header Ads


Αποκάλυψη Μπαλτάκου για τελικό Κυπέλλου: «Πιο κοντά να γίνει στο γήπεδο της...»

Αποκάλυψη Μπαλτάκου για τελικό Κυπέλλου: «Πιο κοντά να γίνει στο γήπεδο της...»


Στο εξωτερικό ο τελικός Κυπέλλου - Δείτε ποιο γήπεδο είναι φαβορί..

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δήλωσε πως το Λονδίνο είναι η επικρατέστερη πόλη αυτή τη στιγμή για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και ανέφερε πως οι ομοσπονδίες Γερμανίας κι Αυστραλίας δεν έχουν απαντήσει.




Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Χίου και μιλώντας στην “Πατρίδα” αναφέρθηκε στην έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που ενδέχεται να διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Η ελληνική ομοσπονδία έχει στείλει επιστολές σε Αγγλία, Γερμανία κι Αυστραλία, με τον κ. Μπαλτάκο να δηλώνει πως οι δύο τελευταίες δεν έχουν ακόμη απαντήσει. Αντίθετα, η Αγγλία έδωσε το πράσινο φως και το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας φαντάζει το επικρατέστερο τη δεδομένη στιγμή.



Υπενθυμίζουμε πως στους πρώτους ημιτελικούς, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ το Λαμία-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης.


Ο Μπαλτάκος για τον τελικό Κυπέλλου



«Η ομοσπονδία της Αγγλίας έχει απαντήσει ότι δέχονται να γίνει ο τελικός εκεί. Άρα, τώρα πηγαίνουμε στις ομάδες, γιατί εκεί τα γήπεδα είναι ιδιωτικά, γι’ αυτό και κάνουμε συζητήσεις με τις ομάδες.

Η γερμανική ομοσπονδία δεν έχει απαντήσει ακόμη, όπως ούτε η ομοσπονδία της Αυστραλίας, που στείλαμε το έγγραφο την Πέμπτη (9/2). Περιμένουμε λοιπόν, και τις απαντήσεις των δύο άλλων ομοσπονδιών και μετά θα πάρουμε μία απόφαση.



Αυτή τη στιγμή έχουμε σίγουρη την Αγγλία, με την έννοια της ομοσπονδίας, αλλά πρέπει να συμφωνήσει η Κρίσταλ Πάλας, η Άρσεναλ, η Τσέλσι, η οποία δεν συμφωνεί γιατί θέλει να κρατήσει ανέπαφο το χορτάρι της. Πιο κοντά είμαστε στην Κρίσταλ Πάλας, όπως δήλωσε δημόσια κι ο πρόεδρος της ομάδας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.