Header Ads


Η μεταγραφή υπέρβαση Μελισσανίδη για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα!

Η μεταγραφή υπέρβαση Μελισσανίδη για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα!


Δείτε σε ποιον παίκτη έδινε πάνω από 1 εκατομμύριο συμβόλαιο - Για ποιο λόγο «χάλασε» η μεταγραφή

Η μεγάλη πρόταση της Ένωσης στον παίκτη που ζήτησε ο Αργεντίνος! Οι κιτρινόμαυροι κυνήγησαν μέχρι τέλους μία εξαιρετική μεταγραφή, ώστε να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ τους ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος, όμως η συμφωνία χάλασε λόγω των... Γερμανών.




Μια ιστορία από την τελευταία μεταγραφική περίοδο θα μοιραστεί μαζί σας το sportdog, καθώς πλέον δεν έχει κανένα νόημα να την κρατήσουμε αδημοσίευτη τώρα που έχει ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Από καιρό είχαμε γράψει ότι η Ένωση έψαχνε για έναν στόπερ επιπέδου, έναν αμυντικό που θα ερχόταν στην ομάδα και θα έκανε τη διαφορά στην 11άδα της, παρότι δεν πρώτη ανάγνωση ο Αλμέιδα έχει λύσει στην αμυντική του γραμμή.

Με τους Κιτρινόμαυρους να φτάνουν κοντά στην απόκτηση του Τζον Άντι Μπρουκς, διεθνή Αμερικανού στόπερ που το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα αλλά δεν είχε χρόνο συμμετοχής.



Η Ένωση του έδωσε 1+ εκατ. ευρώ για να τον ψήσει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της, αλλά στη μάχη της διεκδίκησής του βρέθηκε και η Χόφενχαϊμ. Με τον Μπρουκς να προτιμάει την επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα.

Γιατί πλην της Χόφενχαϊμ είχε θητεία, μεταξύ άλλων, σε Βόλφσμπουργκ και Χέρτα (είναι Γερμανοαμερικανός), κάτι που σημαίνει ότι η αξία του είναι αναγνωρισμένη στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, ψηλό (1,93 μ.) που μπορεί να σταθεί άνετα στο επίπεδο της ΑΕΚ και να κάνε τη διαφορά.



Μόνο που η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα οι Κιτρινόμαυροι να χάσουν την ευκαιρία (αν και προσπάθησαν πολύ, με προσφορά στο συμβόλαιό του 1+ εκατ. ευρώ τον χρόνο) για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.