Header Ads


Ρίζου: «Να παίξουμε το ματς, αλλά ποια διάταξη το προβλέπει αυτό;»

Ρίζου: «Να παίξουμε το ματς, αλλά ποια διάταξη το προβλέπει αυτό;»


Η Ρίζου συνεχίζει να σφυροκοπά τον Ατρόμητο και τους...συμμάχους του

Οι δικηγόροι της ΑΕΚ πήραν τον λόγο για μια τελευταία παρέμβαση.

Η κ. Ρίζου τόνισε πως η ΑΕΚ πήγε για να αγωνιστεί και έθεσε το ρητορικό ερώτημα αν πάει η ομάδα ξανά να παίξει, με ποια διάταξη θα το κάνει;




Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Άκουσα να λένε γιατί η ΑΕΚ δεν έρχεται να δώσει τον αγώνα στο γήπεδο. Θα απαντήσω με ένα ρητορικό ερώτημα. Θα έρθουμε αλλά με ποια διάταξη; Όταν η ΑΕΚ πήγε στο γήπεδο, πήγε για να αγωνιστεί. Όταν διαπιστώσαμε τι είχε γίνει διαμαρτυρηθήκαμε στον διαιτητή. Τι να κάνει η ΑΕΚ να παίξει σε κοντά δοκάρια».

Ο διαιτητής αποφάσισε. Πως να πάει η ΑΕΚ να αγωνιστεί; Αφού το γήπεδο δεν ήταν κανονικό τι να κάνει η ΑΕΚ να βρει έναν καινούργιο ΚΑΠ να πάει να αγωνιστεί. Είπαν οι συνάδελφοι μου γιατί η ΑΕΚ δεν μίλησε για δόλο των υπευθύνων του Ατρομήτου. Γιατί είναι σοβαρή. Δεν είναι φαιδρή; Που ξέρουμε εμείς αν είχαν δόλο. Αυτά είναι αστειότητες να τα βάζουμε με ανθρώπους. Είπαμε πως ευθύνη είναι της γηπεδούχος ομάδας αν το έκανε από δόλο η αμέλεια δεν μας αφορά.



Ο Αλέξης Αλεξίου σχολίασε: Άκουσα να αμφισβητείται όχι μόνο το μέτρο αλλά και το σημείο μέτρησης. Δεν ζήτησε η ΑΕΚ να πάρει τους βαθμούς αλλά να γίνει ο αγώνας με κανονικά τέρματα. Και δεν το ζήτησε 5:29 ώστε να θεωρηθεί δόλια η συμπεριφορά της αλλά στις 4:45. Δεν το έκανε ο Ατρόμητος, υπάρχει άρνηση του. Δεν είπαμε για δόλο του Ατρόμητου αλλά για υπαιτιότητα. Από τη στιγμή που το γνώριζαν δεν έκαναν κάτι για να το διορθώσουν. Τους δόθηκε υπεδιπλάσιος χρόνος για να κάνουν ότι έπρεπε»

Το γήπεδο ήταν αντικανονικό, ο αγώνας ματαιώθηκε και η μη υπαίτιος ομάδα κερδίζει το παιχνίδι με 3-0. Οι κανονισμοί είναι σαφείς. Οτιδήποτε άλλο είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν υπάρχει άλλη διάταξη και άλλος νόμος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.