Header Ads


Ζούλιο Σέζαρ: «Θέλω πολύ να ταξιδέψω στην Αθήνα, να επισκεφτώ την Αγιά Σοφιά!»

Ζούλιο Σέζαρ: «Θέλω πολύ να ταξιδέψω στην Αθήνα, να επισκεφτώ την Αγιά Σοφιά!»


Ο αγαπημένος μας, Ζούλιο Σέζαρ, μιλάει για την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και για το πως πήρε την απόφαση να κάνει ένα τεράστιο τατουάζ με δικέφαλο αετό στην πλάτη του..

Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε για το τατουάζ που έκανε στην πλάτη με τον Δικέφαλο Αετό




Για τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Ζούλιο Σέζαρ είναι από τους πιο αγαπητούς ξένους που έχουν φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήταν βλέπετε και εκείνο το γκολ – φάουλ απέναντι στην Μίλαν για το Champions League, που δύσκολα θα βγάλει τον Βραζιλιάνο από τις καρδιές των κιτρινόμαυρων. 

Το εντυπωσιακό της ιστορίας, είναι πως πρόκειται για μια απολύτως αμφίδρομη σχέση. Ο Σέζαρ, από την Βραζιλιάνο που βρίσκεται πλέον, δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ και από τους πλέον… πιστούς.



Και αν η παρουσία του Σέζαρ στις εξέδρες του γηπέδου όταν η μπασκετική ΑΕΚ πήγε στο Ριο για να παίξει για το Διειπηρωτικό Κύπελλο το 2019 δεν είναι αρκετή απόδειξη, το τατουάζ που κοσμεί από χθες την πλάτη του, σίγουρα είναι. Ο 43χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος, «κτύπησε» ένα τατουάζ με έναν μεγάλο Δικέφαλο Αετό. Και μιλώντας στο Sportal, εξηγεί τους λόγους που το έκανε.

«Η σκέψη μου ήταν πάντα πως θέλω να κάνω κάτι για να τιμήσω την ΑΕΚ. Είναι το κλαμπ που βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου. Μου αρέσει πραγματικά ο Δικέφαλος Αετός. Και όταν είδα σε βίντεο τον πραγματικό αετό να πετάει στο καινούργιο γήπεδο, αποφάσισα να το κάνω αυτό το τατουάζ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό».

Όσο για την προοπτική να ταξιδέψει στην Αθήνα για να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή φυσικά και υπάρχει στην σκέψη του Σέζαρ. Και όχι μόνο για μια απλή επίσκεψη.



«Θέλω πολύ να ταξιδέψω στην Αθήνα και να επισκεφτώ το καινούργιο γήπεδο. Ποιος ξέρει, ίσως και να μπορέσω να παίξω ένα παιχνίδι με μια ομάδα με παλιούς παίκτες της ΑΕΚ. Θα ήταν κάτι φανταστικό και νομίζω πως όλοι οι οπαδοί μας θα το απολάμβαναν. Ακόμα και τώρα εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο παρόλο που είμαι τόσο μακριά. Είμαι και εγώ ένας από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Και όλα μου τα πρότζεκτ εδώ στην Βραζιλία, είναι στα χρώματα της ΑΕΚ».

Ο Σέζαρ είναι προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας Μπάνγκου στο Ρίο. Επίσης έχει φτιάξει μια ομάδα που ονομάζεται P99, από τον αριθμό της φανέλας που φορούσε, με χρώματα κιτρινόμαυρα. Είναι μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται μόνο ερασιτέχνες κάθε ηλικίας, που θέλουν απλώς να αθληθούν μέσω του ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.