Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Αστέρα Τρίπολης!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Αστέρα Τρίπολης!


Ετοιμάζει αλλαγές ο Αλμέιδα - Τι δούλεψε στη σημερινή προπόνηση..
Τι έδειξε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ για τη μεσοεπιθετική τετράδα




Η απουσία του Ντάμιαν Σιμάνσκι στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα φέρει αλλαγές το Σάββατο (25/02, 17:30) και το πιθανότερο είναι να δούμε τον Πινέδα στον άξονα και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς. 

Αυτό είναι κάτι που ενισχύεται με βάση αυτό που δούλεψε σήμερα Τετάρτη (22/02) στην προπόνηση στα Σπάτα, ο Ματίας Αλμέιδα, αναφορικά με την επιθετική τετράδα.



Έχοντας μόνο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από αριστερά, το δίδυμο Νορντίν Άμραμπατ - Νίκλας Ελίασον δεξιά, τους Λιβάι Γκαρσία - Μιχάλη Κοσίδη κορυφή και από πίσω τους, Σέρχιο Αραούχο - Στίβεν Τσούμπερ. Όλοι τους, δούλευαν μαζί στην άσκηση επιθετικής τακτικής από τα άκρα, με τον Γκάτσι να είναι μοναδικός από αριστερά και αυτό ίσως κάτι δείχνει.

Σε άλλη άσκηση, σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο Αλμέιδα δούλευε την άμυνά του και εκεί σε δίδυμα (Γιώργος Τζαβέλλας - Γεράσιμος Μήτογλου και Λάζαρος Ρότα - Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ερσάν Χατζισαφί - Βένταντ Ραντόνια) ενώ ένα άλλο τρίτο γκρουπ στο οποίο συμμετείχε και ο Ορμπελίν Πινέδα, δούλευε με δύο μικρά τερματάκια.



Στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε και την τετράδα με τον Πινέδα αριστερά, τον Ελιασον δεξιά και τους Αραούχο και Γκαρσία στην κορυφή, σε ένα τύπου δίτερμα με γενικότερα ανακατεμένες επιλογές, αλλά δεδομένα ενόψει του Αστέρα, το φαβορί για τα αριστερά είναι ο Γκάτσι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.