Header Ads


Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ο Ατρόμητος θέλει να παίξει, η ΑΕΚ όχι..»

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Ο Ατρόμητος θέλει να παίξει, η ΑΕΚ όχι..»


«Αν δεν πρέπει να είμαστε εδώ εμείς, δεν πρέπει να είναι και η ΑΕΚ!» - Απίστευτη τοποθέτηση από την πλευρά του Ολυμπιακού..

Ο Ολυμπιακός ρίχθηκε και αυτός στα... δικαστικά με τον δικηγόρο του ενάντια στην ΑΕΚ




Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση για την υπόθεση του Περιστερίου και τα αίσχη που έγιναν πριν το ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Ο Ολυμπιακός υπερασπίζεται με ιδιαίτερη θέρμη τον Ατρόμητο με ολόκληρη… στρατιά, ενώ ο δικηγόρος του κ. Δημήτρης Καρπετόπουλος είπε αρχικά: «Δύο πράγματα μόνο. Έννομο συμφέρον υπάρχει όταν επηρεάζεται ο βαθμολογικός πίνακας όχι μεταξύ τους αλλά εν γένει. Συμφωνούμε όλοι πως το άρθρο 19 παρέχει το δικαίωμα παρέμβασης. Ποια είναι τα όργανα τα δικαστικά; Στην επιτροπή εφέσεων δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση. Αν δεν μπορούμε και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής τότε που μπορούμε. Συζητάμε για μια μέτρηση και την εφαρμογή του κανονισμού από πλευράς διαιτητή”.



Και συνέχισε: “Μιλάμε εδώ και 2.5 ώρες για μια μέτρηση. Αυτό δεν είναι πειθαρχική διαδικασία, είναι διαδικασία ορθής ή μη εφαρμογής του κανονισμού. Η ΑΕΚ λέει ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη, δεν έγινε ο αγώνας. Διαπιστώθηκε μια παράβαση και ο διαιτητής είπε ότι δεν πρέπει να γίνει. Η ΑΕΚ είπε ότι όλους τους αγώνες τους δίνει στο γήπεδο, αυτό θέλουμε κι εμείς”.

Και προσθέτει:“Αν τιμωρηθεί σήμερα θα επέλθουν συνέπειες που θα είναι μη αναστρέψιμες. Η μόνη ορθή απόφαση που μπορείτε να οδηγηθείτε είναι να επαναληφθεί ο αγώνας σε νέα ημερομηνία και σε γήπεδο που θα πρέπει να είναι όπως πρέπει να είναι”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.