Header Ads


Γ. Παπαδημητρίου: «Ο Αλμέιδα ήταν ο καταλληλότερος προπονητής για την ΑΕΚ» (audio)

Γ. Παπαδημητρίου: «Ο Αλμέιδα ήταν ο καταλληλότερος προπονητής για την ΑΕΚ» (audio)


Ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έφερε στην ΑΕΚ τον Ματίας Αλμέιδα μιλάει για εκείνον και γιατί ήταν ο ιδανικός για να μπει στην “Αγιά Σοφιά”...

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε και σύστησε στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα, Γιάννης Παπαδημητρίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” και μεταξύ άλλων δήλωσε στον Βαγγέλη Ιωάννου πως ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο ιδανικός για να μπει στην “Αγιά Σοφιά”.




Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αξίζει τον τίτλο του… ειδικού στην ανεύρεση προπονητών και του αρέσει να πηγαίνει σε επιλογές…ιδιαίτερες. 

Ο Ευβοιώτης αθλητικός-τεχνικός διευθυντής, ο άνθρωπος που σύστησε στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου και μεταξύ άλλων ανέλυσε το πλάνο σκάουτινγκ, προεργασίας και συντονισμού για την έλευση προπονητών… φλέβα χρυσού στη χώρα μας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Αργεντινό τεχνικό της “Ένωσης”, που το βιογραφικό του έδειχνε διάρκεια, σταθερότητα, διακρίσεις και μία ανοδική πορεία, “συστατικά” που τον έκαναν να καταλάβει ότι ήταν ο κατάλληλος προπονητής για να μπει στην “Αγιά Σοφιά”. //

Ακούστε όσα δήλωσε:




ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.