Header Ads


Μπουτσικάρης: «Η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς για 2,5 εκατοστά. Ανοίγουμε κερκόπορτα!»

Μπουτσικάρης: «Η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς για 2,5 εκατοστά. Ανοίγουμε κερκόπορτα!»


Τι είπε στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, τόνισε πως αν κριθεί το ματς στα χαρτιά για 2,5 εκατοστά, θα δημιουργηθεί προηγούμενο που θα αναστατώσει όλα τα πρωταθλήματα.




«Θα αναφερθούμε στο κανονιστικό κομμάτι που είναι το κύρος του αγώνα. Όσον αφορά την ουσία, μια πλευρά λέει ότι θέλει να πάρει έναν αγώνα για 2.5 πόντους και μια άλλη που λέει ότι θέλει να παιχθεί ποδόσφαιρο. Καλείστε να αξιολογήσετε μια μέτρηση, αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να είναι έγκυρη. Πρέπει να λάβετε τις πραγματικές συνθήκες. Είδαμε τρομερά πράγματα, να ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό επόπτη, είδαμε πλάνα με λυγισμένο το μέτρο… Ο διαιτητής επιλέγει την κανονικότητα από τον μέσο όρο. Ακόμη και με τον δικό του λάθος τρόπο, η απόκλιση είναι 0,8», ανέφερε αρχικά.

«Ποτέ ο διαιτητής δεν έθεσε θέμα επικινδυνότητας. Ανοίγουμε όχι απλώς τον ασκό του Αιόλου αλλά μια κερκόπορτα. Φαντάζεστε τι θα γίνεται στα παιχνίδια της Γ' Εθνικής. Θα δούμε προβοκάτσιες που θα αγγίξουν μυθικά επίπεδα. Θα καθορίζει το πρωτάθλημα μας, όχι ο Αραούχο και ο Χάμες αλλά ο υπάλληλος της ΠΑΕ που θα βάλει τη γραμμή 3 πόντους πιο δεξιά;», συνέχισε και κατέληξε: «Όλα αυτά περί χαντακιών δεν τα έχει πει η ΑΕΚ στον διαιτητή. Όλα όσα ακούσαμε σήμερα δεν τέθηκαν ποτέ υπόψιν του διαιτητή».



Ο δικηγόρος των «πράσινων», Δημήτρης Βαγιάκος, ανέφερε με τη σειρά του: «Ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει ο διαιτητής. Δεν αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Αναφέρει ότι έκρινε τον αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για λανθασμένες διαστάσεις στη μια εστία. Ο διαιτητής είπε ότι δανείστηκε τη μεζούρα από ένα αστυνομικό άφαντο, ούτε ελέγχθηκε αν ήταν εντάξει η μεζούρα. Το ότι υπάρχει ένα εξόγκωμα στον αγωνιστικό χώρο, δεν περιορίζει το εμβαδόν του γηπέδου. Η αίσθηση μας είναι ότι πρέπει να εξετάσετε τον λόγο που αναφέρει ο διαιτητής και να κρίνετε αν οι ελάχιστες αποκλίσεις, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη διεξαγωγή του αγώνα. Αν σε ένα γήπεδο που είναι βαλτώδες, πάει και πατήσει ο τερματοφύλακας θα καθίσει. Τότε θα έχουμε αντικανονικότητα; Ο ένας πόντος είναι στα όρια του λάθους λοιπόν».

Πρόσθεσε, δε, πως «… θα πρέπει να κριθεί αν κατατέθηκε νόμιμα η ένσταση. Η ένσταση αυτή είναι απαράδεκτη. Δεν αναφέρεται σε λόγο που αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.