Header Ads


Η ΑΕΚ «τελειώνει» τα ψέματα Ατρομήτου: «Από το 2012 μέχρι το 2024 το γήπεδο το έχει παραδώσει ο Δήμος με σύμβαση!»

Η ΑΕΚ «τελειώνει» τα ψέματα Ατρομήτου: «Από το 2012 μέχρι το 2024 το γήπεδο το έχει παραδώσει ο Δήμος με σύμβαση!»


Τι είπε η Ρίζου στην εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η Έλλη Ρίζου, η οποία εκπροσωπεί την ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεση για το ματς στο Περιστέρι αποκαλύπτει τα ψέματα της πλευράς του Ατρομήτου!

Όπως αποκάλυψε η Ρίζου, την σύμβαση, την πλήρη ευθύνη και τα έξοδα του γηπέδου τα έχει ο Ατρόμητος.




«Ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την έκδοση άδειας του γηπέδου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συμφωνητικό. Όλη την ευθύνη του γηπέδου την είχε ο Ατρόμητος από τον Αύγουστο του 2012», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Ρίζου.

«Καμία από τις ΠΑΕ της Super League δεν έχει ιδιόκτητο γήπεδο. Ανήκουν είτε στον ερασιτέχνη, είτε στους δήμους. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η κρίση αυτή της απόφασης ότι o Ατρόμητος δεν είναι υπαίτιος αφού το γήπεδο ανήκει στον Δήμο», επισήμανε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου.



Η Έλλη Ρίζου αποκάλυψε τα ψέματα του Ατρομήτου, λέγοντας ότι «υπάρχει συμφωνητικό ανάμεσα στον δήμο και την ΠΑΕ Ατρόμητος στις 10 Αυγούστου. 

Εκεί αναφέρεται ότι το γήπεδο παραχωρείται στην ΠΑΕ, η χρήση του. Και συνεχίζει ότι η ΠΑΕ αναλαμβάνει τα έξοδα για τη συντήρηση του γηπέδου αποκλειστικά. Διάρκεια παραχώρησης είναι 12ετής από 1/8/2012 και λήγει 31/7/2024».

«Διαβάσαμε στην απόφαση κάτι πόυ δεν είχε ειπωθεί, ότι ο Ατρόμητος κάθε Κυριακή παραλαμβάνει το γήπεδο έξι ώρες πριν από τον αγώνα, από τον Δήμο. Αυτό είναι επινόηση της απόφασης δεν προβλήθηκε ποτέ. Και καταλήγει η απόφαση ότι η ευθύνη βαρύνει τον Δήμο. Ο ισχυρίσμός αυτός διαψεύδεται από δημόσια έγγραφα», αποκάλυψε η Ρίζου.



Η δικηγόρος της ΑΕΚ πρόσθεσε ότι «ο δήμος δεν έχει καμία ευθύνη για την έκδοση άδειας του γηπέδου, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συμφωνητικό. Όλη την ευθύνη του γηπέδου την είχε ο Ατρόμητος από τον Αύγουστο του 2012».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.