Header Ads


Το «πάρτι» Λιβάι Γκαρσία στον Μάγκνουσον (vid)

Το «πάρτι» Λιβάι Γκαρσία στον Μάγκνουσον (vid)


Θα βλέπει εφιάλτες με...ποδιές και ντρίπλες - Τον πέρασε όπως ήθελε από όπου ήθελε ο Λιβάι Γκαρσία..

Η επίθεση της ΑΕΚ τον... έστειλε για ύπνο

Μια πολύ δυνατή μονομαχία εκτυλίχθηκε χθες στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.




Οι «πράσινοι» προτίμησαν να καθίσουν πίσω παίζοντας για δύο αποτελέσματα επί της ουσίας. Από την άλλη, η Ένωση μπορεί να μην είχε την ορμή που είχε σε άλλα παιχνίδια, όμως παίζοντας έξυπνα κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο κυνήγι του τίτλου.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ξεχώρισε ο Λιβάι Γκαρσία. Ένας παίκτη αδάμαστος κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει άμυνα που να μπορεί να τον ελεγξει. Πηδά πιο ψηλά από τους περισσότερους, είναι πιο γρήγορος από όλους, έχει τεχνική, δύναμη, δεν πέφτει εύκολα, πώς να τον σταματήσει κανείς;



Ο… δόλιος Χόρντουρ Μάγκνουσον θα βλέπει εφιάλτες με τον άσο της ΑΕΚ καθώς σε όποια μονομαχία πήγαν μαζί, ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο βγήκε νικητής. Στο 46′ ο Λιβάι βγήκε στο πλάι, τον πέρασε με μια «ποδιά» και έκανε στη συνέχεια μια χαμηλή σέντρα που κατέληξε κόρνερ. Προς το τέλος του αγώνα και το σκορ υπέρ της Ένωσης, ο Γκαρσία του έκανε ακριβώς το ίδιο όμως από τα αριστερά με τον Ισλανδό στόπερ να αναγκάζεται σε φάουλ.



Το ίδιο αναγκάστηκε να κάνει και στις καθυστερήσεις όταν ο Γκαρσία του πήρε τον χώρο, έκανε κοντρόλ προσπαθώντας να ξεφύγει και ο Μάγκνουσον με ένα τάκλιν τον έκοψε. Εκεί πήρε και την κίτρινη κάρτα του.

Φυσικά, άκρως εντυπωσιακή ήταν και η φάση όπου ο Πάολο Φερνάντες κέρδισε πέναλτι. Μια πραγματικά αδιανόητη ντρίμπλα, μέσα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ενός ντέρμπι. Εκεί, ο Ισπανός άσος της ΑΕΚ πέρασε με έναν απίστευτο τρόπο τον Τσοκάι και πήρε εν τέλει το πέναλτι από τον Σένκεφελντ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.