Header Ads


«Σε κατοικημένη περιοχή δεν πετάς δακρυγόνα!» - Ο Ντέμης ξεσπάει για την συμπεριφορά της αστυνομίας (vid)

«Σε κατοικημένη περιοχή δεν πετάς δακρυγόνα!» - Ο Ντέμης ξεσπάει για την συμπεριφορά της αστυνομίας (vid)


Ο Ντέμης είπε με λίγες λέξεις όλα όσα σκέφτεται όλη η Ελλάδα για την συμπεριφορά της αστυνομίας με τα δακρυγόνα σε όλα τα γήπεδα αλλά και ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια..

Ο Ντέμης είπε με λίγες λέξεις όλα όσα σκέφτεται όλη η Ελλάδα για την συμπεριφορά της αστυνομίας με τα δακρυγόνα σε όλα τα γήπεδα αλλά και ειδικά στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Άστραψε και βρόντηξε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τα δακρυγόνα που πέταξε χθες στην Ν. Φιλαδέλφεια η αστυνομία πριν το ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τα δακρυγόνα που πέταξε χθες στην Ν. Φιλαδέλφεια η αστυνομία πριν τη σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Αυτό που κάνουν στη Φιλαδέλφεια με τα δακρυγόνα είναι εντυπωσιακό. Είναι κατοικημένη περιοχή, δεν είναι ένα γήπεδο στο πουθενά. Δηλαδή αν ρίξεις ένα δακρυγόνο εκεί, έχει πόσα σπίτια, καφετέριες σουβλάκια, τα πάντα. Ήταν φίλοι μου εκεί άδειασαν τα πάντα», είπε ο Ντέμης



«Γιατί κάποιοι ήθελαν να παίξουν ξύλο με την αστυνομία; Δεν ξέρω… Αυτό που ξέρω είναι πως σε κατοικημένη περιοχή δεν μπορείς να ρίχνεις δακρυγόνα», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης.

«Επίσης ένα φαινόμενο το φετινό να ρίχνουν δακρυγόνα έτσι… Επηρεάζουν κόσμο από τη στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο. Να τους συλλάβει η αστυνομία δεν είναι όλα πετάμε ένα δακρυγόνο και τελείωσε», είπε επίσης ο Ντέμης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.