Header Ads


«Βόμβα» στη Super League: Ο Μπαριέντος καταγγέλει απόπειρα δωροδοκίας στο Βόλος-Ολυμπιακός!

«Βόμβα» στη Super League: Ο Μπαριέντος καταγγέλει απόπειρα δωροδοκίας στο Βόλος-Ολυμπιακός!


Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πόσες χιλιάδες ευρώ του πρότεινε και ποιος για να πάρει κόκκινη κάρτα..

Για απόπειρα δωροδοκία καταγγέλλει τον μάνατζέρ του, Γιώργο Τσουρή ο Ζαν Μπαριέντος, ώστε να δεχτεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό!




Μία νέα σοβαρή υπόθεση έρχεται να... ταρακουνήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την καταγγελία του Ουρουγουανού μέσου του Βόλου. 

Ο Μπαριέντος κατήγγειλε ότι ο ατζέντης του, Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Magico Sports», του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχτεί κόκκινη κάρτα στη διάρκεια της χθεσινής (8/1) αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος ηττήθηκε με 4-0. 



Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια από χθες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ενημερωθεί και η ΕΠΟ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει και καταγγελία στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα από τον ποδοσφαιριστή, ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Βόλος, η οποία μάλιστα έχει επιβεβαιώσει το θέμα!

Η αντίδραση που υπήρξε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, με τοποθέτησή του στο "zougla.gr" ήταν πως: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες...». 



Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Βόλος πρόκειται να προχωρήσει σε καταγγελία τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στη FIFA για το συμβάν, ενημερώνοντας αρμοδίως για την καταγγελία του Μπαριέντος που έρχεται να βάλει... φωτιά στο πρωτάθλημα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.