Header Ads


Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο!»

Γκατσίνοβιτς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο!»


Όσα δήλωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να σκοράρει στην επιστροφή του στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τον τραυματισμό.




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος στην Cosmote TV:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο, με εμπνέει περισσότερο από τα άλλα γήπεδα στην Ελλάδα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και σκόραραν για να βοηθήσω την ομάδα».

Που κρίθηκε το ματς: «Άμα δείξουμε μια ματιά στον πάγκο της ομάδας θα βλέπαμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που ξεκίνησαν βασικοί κάνανε πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ σημαντικό που φεύγουμε με τη νίκη».



Πως αισθάνεται τον εαυτό του μετά την επέμβαση που έκανε: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ακριβώς το ίδιο όπως ήμουν πριν την επέμβαση, η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια από την πλευρά μου και από όλα τα παιδιά να με βοηθήσουν για να μπορέσω να επιστρέψω. Δεν είμαι στο 100%, θα χρειαστώ κάποιο χρονικό διάστημα γιατί ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δουλεύω καθημερινά για να το καταφέρω».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.