Header Ads


«Έκλεισε» μεταγραφή ο Γιακουμάκης!

«Έκλεισε» μεταγραφή ο Γιακουμάκης!


Πόσα εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία της Σέλτικ - Σε ποια ομάδα υπογράφει ο Γιακουμάκης..

Η Σέλτικ έχει αποδεχθεί την πρόταση της Ατλάντα Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη με τον Έλληνα φορ να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!




Ο 28χρονος φορ είχε συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ωστόσο το deal αρχικά δεν προχώρησε, αφού ο σύλλογος του MLS επιθυμούσε τον δανεισμό και όχι άμεση μεταγραφή του πρώην πρώτου σκόρερ της Eredivisie.

Την ίδια στιγμή η Σέλτικ τα είχε βρει σε όλα με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, με τους Ιάπωνες να προσφέρουν 3.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ηρακλειώτη φορ!



Η Ατλάντα όμως την ύστατη στιγμή έκανε την κίνηση «ματ» καταφέρνοντας να ξεκλειδώσει μια θέση «Designated Player» για λογαριασμό του Γιώργου Γιακουμάκη. 

Κάθε ομάδα του αμερικάνικου πρωταθλήματος έχει δικαίωμα να υπερβεί το σάλαρι καπ για τρεις μόνο ποδοσφαιριστές της, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.  Η νέα πρόταση της Ατλάντα ήταν άκρως δελεαστική προσφέροντας 3.8 εκατ. ευρώ συν 900.000 ευρώ από μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ. 



Η συγκεκριμένη προσφορά έγινε δεκτή από την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και πλέον ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, μετρά αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.