Header Ads


Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Η συνάντηση Αλμέιδα-Μελισσανίδη και οι πιθανές μεταγραφές

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Η συνάντηση Αλμέιδα-Μελισσανίδη και οι πιθανές μεταγραφές


Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να προχωρήσει σε μεταγραφές σε θέσεις που δεν περιμένει κανείς.. Όλα τα δεδόμενα..

Προκύπτουν καθημερινά νέες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, τι έχει ξεκαθαρίσει ο Αλμέιδα που έχει τον τελευταίο λόγο στις επιλογές




Τέσσερις μέρες έχουν μείνει για το τέλος των μεταγραφών και μέσα σε 96 ώρες θα κριθεί αν η ΑΕΚ θα κάνει κάποια μεταγραφή ή θα συνεχίσει με το υπάρχον υλικό που πλέον αναμένει μόνο τον Μοχαμαντί στο τέλος Φεβρουαρίου για να είναι αυτό που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η επαφή του Ματίας Αλμέιδα με το τιμ που τρέχει τα μεταγραφικά ζητήματα είναι καθημερινή, και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση υπήρχε διά ζώσης επαφή όλων και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συνήθως στο ξενοδοχείο που αποσύρεται η ομάδα πριν τα εντός έδρας ματς που ήταν πολλά μέσα στον Γενάρη λόγω και του κυπέλλου αλλά και σε άλλα μέρη όπως χθες σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. 

Ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει να πάρει τον Κικάνοβιτς, μια υπόθεση που μάλλον πάει για το καλοκαίρι, και έχει κάνει επαφές με σέντερ μπακ. Την Πέμπτη μάλιστα ένας παίκτης με τον οποίο η ΑΕΚ ασχολήθηκε πολύ επέλεξε τελικά να πάει σε μεγάλο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παρά το στενό πρέσινγκ της Ένωσης και τη διάθεση να δοθεί συμβόλαιο ανάλογο με αυτό του Βιντα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Τζον Αντονι Μπρουκς που επέλεξε να συνεχίσει στη Χόφενχαϊμ φευγοντας από τη Μπενφίκα. 



Η ΑΕΚ έχει επαφές και με άλλους στόπερ που βέβαια δεν είναι εύκολο να έρθουν στη μέση της σεζόν όμως είναι δεδομένο πως δεν θέλει να πάρει παίκτη απλά για να γεμίσει το ρόστερ της. Η ΑΕΚ αν πάρει παίκτη θα είναι από αυτούς που θα έχουν προοπτική και για την επόμενη ή τις επόμενες σεζόν. Μπορεί να είναι έμπειρος όπως η πρόσφατη περίπτωση που δεν προχώρησε τελικά ή νεαρός με ποτένσιαλ αλλά σίγουρα δεν θα είναι απλά μια συμπληρωματική λύση. 

Υπάρχει όμως και ένα νέο δεδομένο που προκύπτει πάντα τις τελευταίες μέρες των χειμερινών μεταγραφών. Πολλοί παίκτες που έχουν χάσει τη θέση τους στις ομάδες τους γίνονται πιο πιεστικοί στο να φύγουν αλλά και πιο συγκαταβατικοί στο οικονομικό κομμάτι. Έτσι τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που βλέπουν πως δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις νυν ομάδες τους όμως θα μπορούσαν να είναι πάρα πολύ χρήσιμοι στην ΑΕΚ για την τελική ευθεία της διεκδίκησης πρωταθλήματος και κυπέλλου. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε στην χθεσινή συνάντηση της ηγεσίας της ΑΕΚ με το τιμ μεταγραφών και τον Αλμέιδα είναι πως αν βρεθεί παίκτης με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που μπορεί να σταθεί σε αυτή την ομάδα και θεωρηθεί ευκαιρία τότε μπορεί να αποκτηθεί ανεξάρτητα από θέση!

Ο Αλμέιδα στην Ολλανδία είχε πει πως πάντα είναι καλό να υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να δώσουν ποιοτικές λύσεις και είναι δεδομένο πως δεν θα πει και δεν είπε όχι σε απόκτηση παίκτη καλύτερου ή εφάμιλλου των παικτών του σε οποιαδήποτε θέση αν αντικειμενικά είναι ευκαιρία για την ομάδα. Άλλωστε ο μόνος παίκτη που ο Ματίας ζήτησε ονομαστικά, δηλαδή ο Κικάνοβιτς, αγωνίζεται σε θέσεις που η ΑΕΚ δεν έχει ελλείψεις αλλά μάλλον πληθώρα λύσεων. 



Η διαφορά είναι πως το καλοκαίρι ο Αλμέιδα είχε ζητήσει από την ημέρα της συμφωνίας με τον Μελισσανίδη να αποκτηθούν οπωσδήποτε δύο σέντερ μπακ και τρεις μέσοι ενώ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν υπάρχει θέση για την οποία ο προπονητής να “καίγεται” αλλά η ομάδα κοιτάει παίκτες που θα αγόραζε το ερχόμενο καλοκαίρι ή πραγματικές ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτές τις τελευταίες ώρες να υπάρξουν εκπλήξεις και η ΑΕΚ να ολοκληρώσει μεταγραφή ή μεταγραφές σε θέσεις που μοιάζουν μη αναμενόμενες με δεδομένα όλα τα ρεπορτάζ. 

Όλα μπορεί να συμβούν. Από το να συνεχίσει η ομάδα ως έχει μέχρι να αποκτηθεί παίκτης ή παίκτες σε θέσεις… ανύποπτες. Ο Αλμειδα είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο και βέβαια στο οικονομικό όλα κρίνονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.