Header Ads


Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός: Βαριά τιμωρία σε Σένκεφελντ!

Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός: Βαριά τιμωρία σε Σένκεφελντ!


Το «τρένο» εκτροχιάζεται.. Δείτε τι αποφάσισε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό της ομάδας μετά την αποβολή του..

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον αρχηγό, Μπαρτ Σένκεφελντ, για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΟ




H ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε γκρίνια και πρόστιμα στον Παναθηναϊκό που τιμώρησε με 20.000 τον Μπαρτ Σένκεφελντ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ενώ είχαν όλα κριθεί έκανε δύο δυνατά μαρκαρίσματα, δέχτηκε ισάριθμες κίτρινες και αποβλήθηκε.

Με τον τρόπο αυτό ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που έχει μείνει εκτός και ο Μάγκνουσον λόγω προβλήματος στην γάμπα.



Η διοίκηση του τριφυλλιού λοιπόν τιμώρησε τον Μπαρτ Σένκεφελντ γι΄ αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Στο πράσινο στρατόπεδο είναι έντονα ενοχλημένοι με τον Ολλανδό σέντερ μπακ, ο οποίος την Κυριακή πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό από πολλές απόψεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.