Header Ads


Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες!

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες!


Ο Ντάνι Άλβες στη φυλακή - Πώς οδηγήθηκε ο εισαγγελέας σε αυτή την απόφαση

Το δικαστηριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες χωρίς εγγύηση, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.


Την Παρασκευή (20/1) το πρωί ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει υπό κράτηση, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του και μάλιστα, χωρίς εγγύηση.

Θυμίζουμε ότι ο Άλβες συνελήφθη από την αστυνομία της Καταλονίας και λίγο μετά τις 10:00 μεταφέρθηκε στο δικαστήριο, προκειμένου να δώσει κατάθεση, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες.



"Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα. Ήμουν εκεί, σε εκείνο το μέρος, με πολύ κόσμο, διασκεδάζοντας. Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Το απολάμβανα, αλλά χωρίς να εισβάλλω στον χώρο των άλλων και όταν αποφασίζεις να πας στην τουαλέτα, δεν ρωτάς ποιος είναι στο μπάνιο.

Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία, δεν ξέρω ποια είναι, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω εισβάλλει ποτέ στον χώρο κάποιου, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Πώς να κάνω κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα ή ένα κορίτσι, προς Θεού, όχι.

Αρκετά, φτάνει γιατί πονάνε, ειδικά τους δικούς μου ανθρώπους, τους δικούς μου, γιατί ξέρουν ποιος είμαι".



Η κοπέλα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ότι την ακούμπησε μέσα από το εσώρουχό της, χωρίς τη θέλησή της σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Έτσι, ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για την έρευνα που αφορά σε επιθέσεις και σεξουαλικές κακοποιήσεις σε ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης.

Ο Βραζιλιάνος λίγες μέρες αργότερα μίλησε σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι και αρνήθηκε την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης που του έχει αποδοθεί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.