Header Ads


«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς!»

«Κλείνει στην ΑΕΚ ο Κικάνοβιτς!»


Αποκάλυψη από Αμερικάνο δημοσιογράφο - Πόσα εκατομμύρια θα κοστίσει η μεταγραφή..

Τι αναφέρει Αμερικανός δημοσιογράφος για την ΑΕΚ και τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς




Η ΑΕΚ φέρεται να κλείνει τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς με ποσό γύρω στα 1,9 εκατ. ευρώ.

Αυτό υποστηρίζει στο Twitter ο Αμερικανός δημοσιογράφος Φαβιάν Ρένκελ.

«Η φημολογία θέλει τον Κικάνοβιτς να πηγαίνει στην ΑΕΚ αντί 2 εκατ. δολαρίων (δηλαδή περίπου 1,9 ευρώ). Η ανακοίνωση έρχεται σύντομα. Ο Ματίας Αλμέιδα παίρνει τον παίκτη του με την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη 2η θέση της Super League», έγραψε χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του ο Αμερικανός ρεπόρτερ Φάβιαν Ρένκελ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι μέχρι στιγμής από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από τον Κικάνοβιτς, ωστόσο είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για τον παίκτη.




Ποιος είναι ο Κικάνοβιτς



Ο Κικάνοβιτς κατ’ αρχήν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γνωρίζει και προφανώς θα ήθελε στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Τον ξέρει από τους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς και δεν είναι τυχαίο πως είχε αποτελέσει επιλογή του.

Συγκεκριμένα, ο Κικάνοβιτς αποκτήθκε τον Φλεβάρη του 2021 και υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα έκανε το ντεμπούτο του στο ML και αγωνίστηκε 21 φορές, έχοντας στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ενώ συνολικά με τη Σαν Χοσέ έχει δέκα τέρματα και έξι τελικές πάσες σε 49 εμφανίσεις.



Ο Κικάνοβιτς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και στην ανάγκη μπορεί να ανταποκριθεί σαν επιθετικός! Αν θα έπρεπε να εξηγήσουμε τώρα τον ρόλο που θα είχε στην ΑΕΚ του Αλμέιδα, τότε θα ήταν ο αντι-Αραούχο, ή στη θέση του Γκατσίνοβιτς κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης! Εκεί τουλάχιστον αποδίδει καλύτερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα αναφέρουν οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά και έχουν παρακολουθήσει στενά την καριέρα τους!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.