Header Ads


Η νέα «μεταγραφή» Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Η νέα «μεταγραφή» Αλμέιδα στην ΑΕΚ!


Ποιοι παίκτες από την ΑΕΚ Β' τον έχουν «τρελάνει» - Ποιος παίρνει...προαγωγή στο ρόστερ της ΑΕΚ

Ποιος κλείνει θέση στο ρόστερ και η μεγάλη επιστροφή από τραυματισμούς. Η Ένωση όχι μόνο προκρίθηκε με δύο νίκες απέναντι στην αδύναμη Κηφισιά, αλλά είδε και παίκτες που έχουν ταλέντο, αλλά έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο, να ξεχωρίζουν και να στέλνουν μήνυμα στον Αργεντίνο κόουτς.




Η επίτευξη της πρόκρισης απέναντι στην Κηφισιά δεν ήταν αυτό που... άγχωνε τον Ματίας Αλμέιδα πριν το παιχνίδι. Περισσότερο τον ενδιέφερε να διαπιστώσει το πώς θα ανταποκρινόταν η ΑΕΚ με μία εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα ενδεκάδα και τι εικόνα θα έβγαζαν οι παίκτες, στους οποίους έδωσε ευκαιρίες.

Μετά το ματς, ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρκετούς λόγους να χαμογελά, καθώς η Ένωση ανέδειξε νέους πρωταγωνιστές στο αποψινό ματς Κυπέλλου. Ο Αλμέιδα όχι μόνο δικαιώθηκε για τις περισσότερες επιλογές του, αλλά είδε τρεις νεαρούς άσους να πετυχαίνουν τα γκολ της ομάδας του.



Οι Μουστακόπουλος και Ραντόνια κέρδισαν επάξια την ευκαιρία τους από τον Αλμέιδα, μιας και αποτελούν σταθερά από την περσινή σεζόν βασικά μέλη της ΑΕΚ Β'. Κόντρα στην Κηφισιά έδειξαν πως μπορούν να δώσουν λύσεις και στην πρώτη ομάδα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο βάθος στο πλούσιο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ. Ειδικά ο Ραντόνια μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος τη φετινή σεζόν γιατί έχει την ικανότητα να αγωνίζεται τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα, θέσεις όπου ο Δικέφαλος "πονάει" εξαιτίας του τραυματισμού του Μοχαμάντι.

Όσο για τον Μαχαίρα, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι από τον δανεισμό του στον Ιωνικό και ψάχνει τον τρόπο να... αναγεννήσει την καριέρα του. Πρόκειται για ένα παιδί που άφησε υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα όταν πρωτοεμφανίστηκε αλλά στη συνέχεια οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ίσως το γκολ κόντρα στην Κηφισιά αποτελέσει το ψυχολογική τόνωση που χρειάζεται για να πάρει τα πάνω του.



Κατά τα άλλα, ο Στάνκοβιτς επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια δήλωσε "παρών" όποτε χρειάστηκε, ενώ οι Τζαβέλλας-Μήτογλου είχαν κάποια προβλήματα ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Γαλανόπουλος έπαιξε για 90 λεπτά μετά από καιρό και ελπίζει να παραμείνει υγιής για να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, ενώ ο Φερνάντες αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ο Ισπανός θα μπορούσε να έχει σκοράρει με ωραίο σουτ ή να έχει δώσει ασίστ, εάν ο Φαν Βέερτ δεν αστοχούσε στα τελευταία λεπτά του ματς.

Αυτός που το παλεύει αλλά μοιάζει να έχει πολύ κακή ψυχολογία είναι ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός έψαξε το γκολ σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αλλά ήταν φανερό πώς παραμένει επηρεασμένος από την κακή κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του. Πάντως δεν το βάζει κάτω, είναι δραστήριος όταν μπαίνει ως αλλαγή και προσπαθεί να "ξεμπουκώσει" ώστε να ανεβεί ψυχολογικά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.