Header Ads


Ταλαιπωρία για την ΑΕΚ στα Γιάννενα!

Ταλαιπωρία για την ΑΕΚ στα Γιάννενα!


Δείτε για ποιο λόγο δεν μπορεί να πετάξει η αποστολή, διανυκτερεύει στα Γιάννενα η ΑΕΚ..

Η αποστολή της ΑΕΚ αναγκαστικά θα «πετάξει» για την Αθήνα από τα Γιάννενα την Τετάρτη καθώς το αεροπλάνο ήταν αδύνατο να απογειωθεί λόγω ομίχλης, με την ταλαιπωρία να είναι μεγάλη.

Δεν έφτανε για την ΑΕΚ η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, έρχεται και η ταλαιπωρία για την επιστροφή της κιτρινόμαυρης αποστολής στην Αθήνα.




Λόγω της πυκνής ομίχλης στην πόλη των Ιωαννίνων, το αεροπλάνο της ΑΕΚ ήταν αδύνατο να απογειωθεί, κάτι που σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι αναγκαστικά θα διανυκτερεύσουν στα Γιάννενα.

Η ταλαιπωρία, όπως γίνεται αντιληπτό είναι μεγάλη, με την Ένωση να «πετάει» για την Αθήνα την Τετάρτη και μάλιστα όχι νωρίς το πρωί καθώς εκτιμάται πως η ατμόσφαιρα δεν θα έχει καθαρίσει από την ομίχλη. Αυτό σημαίνει πως το πιθανότερο σενάριο είναι η αποστολή της ΑΕΚ με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».



Αξίζει να σημειωθεί πως έπεσε στο τραπέζι και η επιστροφή της αποστολής οδικώς από τα Γιάννενα στην Αθήνα, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του δεν το επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση καθώς η επιβάρυνση με ένα τέτοιο πολύωρο ταξίδι με πούλμαν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.