Header Ads


Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, άλλοι προπονητές ψάχνουν την συνέχεια, όχι εγώ!»

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, άλλοι προπονητές ψάχνουν την συνέχεια, όχι εγώ!»


Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ δηλώσει ο Ματίας Αλμέιδα ο οποίος για ακόμη έναν αγώνα άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ..

Τι δήλωσαν ο Ματίας Αλμέιδα και ο Γιώργος Πετράκης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς με 3-0.




Ευτυχής που επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ δήλωσε μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς για το Κύπελλο ο Ματίας Αλμέιδα, που γνώρισε την αποθέωση κατ’ επανάληψη από τους φίλους της «Ένωσης».

«Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα δεν είχα καμία αμφιβολία. Όταν γνώρισα το εσωτερικό αυτό του κλαμπ, μου έδωσε μεγάλη χαρά που ο πρόεδρος και η διοίκηση μού έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσω. Οι προπονητές ψάχνουν να βρουν μια ομάδα για να δουν τι θα κάνουν στη συνέχεια, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοια περίπτωση. Χάρηκα με αυτό που αποφάσισε η διοίκηση», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.



Όσο για την εμφάνιση των νέων παιδιών στο ματς με την Κηφισιά; «Με χαροποιεί πολύ η παρουσία αυτών των παιδιών, γιατί δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, ξέρουν τι σημαίνει αυτό το κλαμπ και αυτή η φανέλα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι τα οφέλη που αποκτήσαμε ήταν σημαντικά και θα μας βοηθήσουν στο δικό μας πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Στο μυαλό μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.