Header Ads


Η νέα «μεταγραφή Αλμέιδα» στην ΑΕΚ!

Η νέα «μεταγραφή Αλμέιδα» στην ΑΕΚ!


Το νέο πολυεργαλείο που ανακάλυψε ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ - Δεν αποκλείεται να τον δούμε σύντομα και στην βασική 11αδα..

Έκπληκτος ο Αργεντινός με τον 21χρονο, θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής. 




Ποιος είναι ο νεαρός μπακ που ξεχώρισε ο προπονητής της Ένωσης, σε ποιο ματς... τράβηξε πάνω του τα φλατς και ποια είναι η απόφαση για το μέλλον του.  

Μέρες μεγάλης δόξας περνάει ο Αργεντινός τεχνικός στην Ένωση, δεδομένου ότι η ομάδα του βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Μάλιστα, η Ένωση παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πείει ότι μπορεί να κάνει σπουδά πράγματα στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι ότι ο Αλμέιδα, σε μια περίοδο μάλιστα που η ομάδα ψάχνει για μεταγραφική ενίσχυση, βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και έχει το νου του εκεί που αρχικά πρέπει να τον έχει: Στη β΄ ομάδα!



Για αυτό και αποφάσισε στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά από την ΑΕΚ β΄ που έχει ξεχωρίσει όλο αυτό το διάστημα. Μεταξύ των οποίων ήταν και ο Βεντάντ Ραντόνια, που είχε έρθει πριν δύο καλοκαίρια στην Ελλάδα.

O 21χρονος δεξιός μπακ, που ήρθε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2020 από την U19 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, προκάλεσε την εντύπωση του προπονητικού σταφ της ομάδας.

Φέτος στη Super League έχει 2 ματς και άλλα 2 στο Κύπελλο με την πρώτη ομάδα και ο Αλμέιδα έχει αναφέρει στους Κιτρινόμαυρους ότι τον θεωρεί βελτιωμένο και με πολύ καλή νοοτροπία. Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το γκολ που πέτυχε αλλά ευρύτερα η παρουσία του στην Ένωση.

Βεβαια έχει ατυχήσει να υπάρχουν μπροστά του οι Σιντιμπέ και Ρότα. Αλλά οι πληροφορίες τού sportdog από τα Σπάτα αναφέρουν ότι ο Ραντόνια μπορεί να παίξει, με επιτυχία, και στη θέση του αριστερού μπακ. Που η Ένωση ψάχνει για παίκτη αυτό το διάστημα...



Το γκολ ήταν απλά το… κερασάκι στην τούρτα και η… ατυχία του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως παίζει σε μια θέση όπως είναι αυτή του δεξιού μπακ που η ΑΕΚ είναι φουλ καλυμμένη.

Πάντως, με την πρώτη ευκαιρία θα του τη δίνει την ευκαιρία ο Αλμέιδα μια και το τεστ του Κυπέλλου το πέρασε και με καλό βαθμό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.