Header Ads


Πληθαίνουν τα «μάτια» σε Λιβάι Γκαρσία!

Πληθαίνουν τα «μάτια» σε Λιβάι Γκαρσία!


Πολλές ομάδες παρακολουθούν στενά τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ το ίδιο θα κάνουν και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό την Κυριακή!

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει κάνει την εκτόξευση φέτος με την μετατόπισή του στην κορυφή της επίθεσης από τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ. 




Ο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, που μετρά φέτος 12 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αγώνες, έχει προσελκύσει τα βλέμματα εδώ και μήνες, με τους μνηστήρες σε κάθε παιχνίδι να πληθαίνουν, ενώ αρκετοί σκάουτ θα βρίσκονται και την Κυριακή στον αγώνα με τον Ιωνικό για να τον παρακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται πως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον 25χρονο άσο είχαν παρακολουθήσει δια ζώσης άνθρωποι από Βόλφσμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ, Μπολόνια, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγάρδη. Ομάδες δηλαδή από κορυφαία πρωταθλήματα και με μεγάλο… πορτοφόλι. 



Μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που το καλοκαίρι του 2021 είχε φτάσει να προσφέρει αρχικά 6 εκατ. και τελικά 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του στην ΑΕΚ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Οι «λύκοι» δεν έχουν… ξεχάσει τον διεθνή άσο και δεν αποκλείεται να επανέλθουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Λιβάι Γκαρσία έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2025, στο οποίο δεν προβλέπεται ρήτρα, ωστόσο η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν-για παράδειγμα-η «Ένωση» τον πουλήσει για 10 εκατ. ευρώ, η ίδια θα εισπράξει μόνο 6 εκατ., ενώ οι Ισραηλινοί θα βάλουν 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους.



Ασφαλώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν συζητούν καν στην παρούσα φάση την πώληση του Γκαρσία και για να το σκεφτούν το καλοκαίρι θα πρέπει να έρθει προσφορά αρκετά μεγαλύτερη από τα 10 εκατ. ευρώ.

Κάποιοι, δε, θεωρούν πως εφόσον η ΑΕΚ παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο τη νέα σεζόν και ο Λιβάι Γκαρσία παρουσιάσει όσα κάνει φέτος, θα εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο την τιμή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.