Header Ads


Υπόκλιση Γιοβάνοβιτς: «Απόλαυση να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, η ήττα πονάει..»

Υπόκλιση Γιοβάνοβιτς: «Απόλαυση να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, η ήττα πονάει..»


Υποκλίθηκε στον λαό της Ένωσης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός..

Όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ κέρδισε στην κολασμένη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναθηναϊκό με 1-0, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στέκεται σε όσα έκριναν το ματς αλλά και στο νέο γήπεδο της Ένωσης.




Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όταν είχαν την μπάλα στα πόδια μπορούσαν να βγαίνουν εύκολα. Όταν είχαμε εμείς την μπάλα αντιμετωπίζαμε προβλήματα, με τις αποφάσεις και τη βιασύνη που είχαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Τρεξίματα και μονομαχίες, το περιμέναμε. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις στο ματς. Όποιος θα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στην τελική πάσα. Όταν είχαμε υπεραριθμία και όταν ήμασταν ίσοι απέναντι σε ίσους. Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι. Πολύ περίεργο το γκολ που δεχτήκαμε. Πάσα του διαιτητή και δύο πάσες και μας βρήκε τελείως απροετοίμαστους που αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν χρειαζόταν να είμαστε τόσο απροετοίμαστοι σε μια τέτοια στιγμή που έκρινε το παιχνίδι».



Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα: «Είναι απόλαυση πάντα να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα και γήπεδα. Είναι ένα νέο στάδιο, η ΑΕΚ είχε πάντα φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα. Είναι απόλαυση να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, όπως την έχουμε κι εμείς στη Λεωφόρο».

Για την ΑΕΚ που θα διεκδικήσεις με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα ως το τέλος: «Η ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς διεκδικεί το πρωτάθλημα, έχει πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ καλά και δίκαια βρίσκεται εκεί. Εγώ το έλεγα πάντα πως το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και αμφίρροπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ματς έως το τέλος. Είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που έχουν και τη δυναμική και τη θέληση να παλέψουν. Είναι πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα».



Τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει από το σημερινό ντέρμπι καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα αρχικά εκτός έδρας: «Η ήττα πονάει. Πάντα πονάει, οποιαδήποτε ήττα και πολύ περισσότερο όταν είναι ντέρμπι. Είναι και θέμα διαχείρισης. Δύσκολα την καταπίνεις, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σοβαρά παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.