Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα με Παναιτωλικό!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα με Παναιτωλικό!


Όλα τα δεδομένα για την ενδεκάδα εν όψει Παναιτωλικού - Οι σκέψεις του Αλμέιδα, ποιοι θα απουσιάσουν..

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση, οι σίγουροι και τα… ερωτήματα για τους πρώτους έντεκα του Αλμέιδα



Και τώρα Παναιτωλικός, είναι το σύνθημα που επικρατεί στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του να επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena που θα ξεκινήσει στις 16:00.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και ο προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μοχαμάντι και Σιντιμπέ που προέκυψε τελευταία, αφού ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό , ενώ μοναδικό ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Αρολντ Μουκουντί.



Ο Καμερουνέζους αμυντικός θυμίζουμε, έχει δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του, από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πονάει. 

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά δεν προπονήθηκε ούτε χθες Παρασκευή, μιας και οι πόνοι συνεχίστηκαν. 

Έτσι η συμμετοχή του, για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, παραμένει αμφίβολη προς το παρόν και σίγουρα έχει δυσκολέψει....

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα κριθούν σήμερα. Αν δεν τα καταφέρει, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν Τζαβέλλας και Μήτογλου, ενώ από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Χατζισαφί, δεξιά ο Ρότα και φυσικά ο έτερος στόπερ, θα είναι ο Βίντα. 



Στον άξονα, το δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον δύσκολα να σπάσει, αριστερά η λογική λέει πως θα δούμε και πάλι τον Πινέδα σε αυτόν τον σύνθετο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Αλμέιδα όπου συγκλίνει προς τα μέσα, δεξιά τη θέση διεκδικούν Άμραμπατ και Φερνάντες, ενώ Αραούχο και Γκαρσία αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.