Header Ads


Ολυμπιακός - Άρης | Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Άρη στο 0-0! (vid)

Ολυμπιακός - Άρης | Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Άρη στο 0-0! (vid)


Όλη η Ελλάδα ψάχνει τι ακριβώς έγινε στη φάση και ο διαιτητής σφύριξε φάουλ.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ

Για λόγους που μόνο ο Πορτογάλος διαιτητής ξέρει ή φαντάστηκε, δεν άφησε να γίνει γκολ η φάση του 16′ στο Ολυμπιακός – Άρης!




Ο Ολυμπιακός προηγείται με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Άρη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται.

Λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος των «ερυθρολεύκων», ο Πορτογάλος διαιτητής Τιάγκο Μάρτινς επινόησε επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, μην επιτρέποντας να μετρήσει το γκολ του Ιτούρμπε!



Ο Πορτογάλος ρέφερι σε μια εκτέλεση κόρνερ και ενώ η κεφαλιά του Ιτούρμπε κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, σφύριξε για επιθετικό φάουλ.

Διπλό το λάθος του διαιτητή. Αφενός, όσες φορές και αν δει κάποιος το ριπλέι, ούτε ο Μαυριτανός, αλλά ούτε κάποιος συμπαίκτης του κάνει κάποια παράβαση, αφετέρου σφυρώντας πριν ολοκληρωθεί η φάση, δεν επιτρέπει στον συμπατριώτη του VAR να παρέμβει στη φάση και να διορθώσει το όποιο λάθος!

Γκολ δεν υπάρχει, αφού σφυρίζει πριν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, αλλά πιθανότατα να υπήρχε αν δεν βιαζόταν να υποδείξει μια ανύπαρκτη παράβαση!



Ανεπίτρεπτο και ερασιτεχνικό το (διπλό) σφάλμα του Πορτογάλου διαιτητή, σε μια εύκολη φάση που όφειλε να εφαρμόσει το πρωτόκολλο του VAR.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.