Header Ads


Υπόκλιση Ντέμη σε Φαν Βέερτ μετά το ΑΕΚ-Λαμία! (vid)

Υπόκλιση Ντέμη σε Φαν Βέερτ μετά το ΑΕΚ-Λαμία! (vid)


Δείτε πως σχολίασε την εξαιρετική εμφάνιση του Τομ Φαν Βέερτ ο Ντέμης Νικολαΐδης

Τον θαυμασμό του για τον Τομ Φαν Βέερτ εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-0), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολλανδό επιθετικό.

Το εγκώμιο του Τομ Φαν Βέερτ έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας (3-0), με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολλανδό επιθετικό.




Μιλώντας στην εκπομπή του Monday FC στη NOVA, o παλαίμαχος παίκτης και πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» ανέφερε ότι ο Φαν Βέερτ ήταν εξαιρετικός, ενώ τόνισε πως σιγά σιγά θα επανέλθει η ταχύτητα στην ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ ήταν σε πολύ καλό φεγγάρι πριν τη διακοπή, αλλά και πάλι έπαιξε το ποδόσφαιρο, που μας έχει συνηθίσει, με κυριαρχία. Είχε 75% κατοχή, ένα νούμερο πολύ υψηλό, αν και χωρίς πολλές φάσεις. 

Στο πρώτο 20λεπτο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τις φάσεις που έκανε, προσπάθησε να αμυνθεί η Λαμία και τα πήγε μέχρι ένα σημείο πολύ καλά και μπορεί να τα κατάφερνε αν δεν γινόταν η αλλαγή του Φαν Βέερτ.



Φαινόταν ότι ο Λιβάι έπρεπε να πάει στα πλάγια, ο Αραούχο δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι. Δύο γκολ και μία ασίστ σε 30 λεπτά ο Φαν Βέερτ, ήταν εξαιρετικός.

Η ΑΕΚ δεν ήταν όσο καλή θέλαμε, αλλά είχε 75% κατοχή, κέρδισε 3-0 τον αντίπαλο, απλά έχουμε συνηθίσει την ΑΕΚ να παίζει σε υψηλές ταχύτητες, νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβάζει τον ρυθμό της. Παρόλο που μπήκαν αργά τα γκολ, ήταν εύκολη η νίκη».





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.