Header Ads


Η ξενάγηση Μελισσανίδη σε Οικονόμου-Κωστίδη στην «Αγια Σοφιά» (pics)

Η ξενάγηση Μελισσανίδη σε Οικονόμου-Κωστίδη στην «Αγια Σοφιά» (pics)


Προσωπική ξενάγηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μανώλης Κωστίδης - Δείτε φωτογραφίες

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στους δύο δημοσιογράφους για το όραμα που είχε με την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να ξεναγήσει τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Μανώλη Κωστίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε για το όραμα που είχε με την «Αγια-Σοφιά», ενώ υπήρξε και σχετική ανάρτηση στη σελίδα της εκπομπής «Σήμερα» του «ΣΚΑΪ» στο Facebook.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Οικονόμου έγραψε τα εξής: «Είχαμε τη χαρά και την τύχη με τον συνάδελφο Μανώλη Κωστίδη και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ να ξεναγηθούμε στο γήπεδο «Αγία-Σοφιά» ή OPAP Arena όπως είναι η εμπορική του ονομασία και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο από τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη.



Σ ένα διαμάντι όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Καθώς εδώ θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί αγώνες. Ένα γήπεδο που οι χώροι του μοιάζουν περισσότερο με πεντάστερο ξενοδοχείο αλλά ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος αποπνέει δέος για κάθε αντίπαλο όπως οφείλει κάθε έδρα.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι σαν ένα βιβλίο ιστορίας για τη Μικρά Ασία. Ο ίδιος ο κ. Μελισσανίδης μπορεί να μιλάει ατέλειωτες ώρες για αυτό και να συγκινείται κάθε φορά.

«Εδώ ολοκλήρωσα το όραμα μου αυτό θα μείνει στις επόμενες γενιές» μας λέει. Ολόκληρη η ιστορία της ΑΕΚ μαζί με τις χαμένες πατρίδες σε ιστορικές φωτογραφίες όπου κι αν κοιτάξεις. Είπαμε πολλά με τον πρόεδρο με πολλές ειδήσεις αλλά δεσμευόμαστε.

Ευχαριστούμε και την “ψυχή” του γηπέδου Ανθή Παπακώστα για την ευγένεια και την εξυπηρέτηση σε όλα. Ως Ολυμπιακός ζήλεψα ως φίλαθλος εύχομαι καλούς αγώνες».






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.