Header Ads


ΣOK με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ!

ΣOK με Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ!


Μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση - Τι συνέβη και άλλαξε η απόφαση

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν γλιτώνει την επέμβαση για το πρόβλημα στους κοιλιακούς

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να μπαίνει άμεσα για επέμβαση στους κοιλιακούς!




Ο Σέρβος χαφ είχε ανεβάσει ένταση στο πρόγραμμά του την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγε καλά αρχικά, στην συνέχεια άρχισε όμως να έχει έντονες ενοχλήσεις. Επειδή πάντα το ερώτημα είναι το κατά πόσο ο ίδιος μπορεί να το διαχειριστεί, είναι δεδομένο από πλευράς του παίκτη πως κρίνει ότι καλύτερο είναι να αντιμετωπιστεί χειρουργικά για να ξεμπερδέψει οριστικά.

Έτσι αποφασίστηκε αύριο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς. Η περίοδος που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης είναι 4 με 5 εβδομάδες.



Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός δεν ανέφερε πουθενά πως θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Γκατσίνοβιτς, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν, ωστόσο αυτό άλλαξε χθες με τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε όσο ανέβαζε ρυθμούς στις προπονήσεις.

Το χειρουργείο δεν είναι ποτέ η πρώτη επιλογή σε αυτούς τους τραυματισμούς, για αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα είχε αναφέρει στις δηλώσεις του προ ημερών ότι δεν γίνεται λόγος για επέμβαση.

Χθες Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα είχαν ιδιωτική συνομιλία με τον τεχνικό της Ένωσης να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το πως νιώθει ο Σέρβος μέσος και την ΑΕΚ να προχωρά βάσει αυτού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.