Header Ads


Οι σκέψεις του Αλμέιδα για Βόλο!

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για Βόλο!


Η απουσία Μάνταλου στον Βόλο φέρνει Φαν Βέερτ και Τσούμπερ στην 11άδα!

Η ΑΕΚ επανέρχεται σήμερα (26/12) σε ρυθμούς Βόλου και ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη (28/12) στο Πανθεσσαλικό.




Ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα καλείται σε ακόμη ένα ματς να διαχειριστεί κάποια προβλήματα, να προσπεράσει τις αντιξοοόητες που προκύπτουν και να παρατάξει ενδεκάδα νίκης κόντρα στον Βόλο. 

Έτσι μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Πέτρο Μάνταλο, ο Αργεντινός προπονητής έχει ξεκινήσει τις διεργασίες για το ποιος θα τον αντικαταστήσει και πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ εντός αγωνιστικού χώρου.



Έτσι μετά την απώλεια του τέως αρχηγού της ομάδας με πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό υπάρχει η εκτίμηση πως ο Τσούμπερ αναμένεται, εφόσον έχει ήδη και μία εβδομάδα προπονήσεις στα πόδια του, να βρεθεί στο βασικό σχήμα. 

Με δεδομένο αυτό ο Ελβετός άσος αναμένεται να παίξει δεξιά με τον Λιβάι να μετακινείται εκ νέου από την κορυφή της επίθεσης στο δεξί άκρο και τον Φαν Βέερτ να παίζει σέντερ φορ με τον Αραούχο να διατηρεί τη θέση που έχει όταν παίζει και με τον Γκαρσία σέντερ φορ.



Όσον αφορά στην άμυνα, το δίδυμο Μήτογλου-Μουκουντί δύσκολα θα αλλάξει ακόμη και αν επιστρέψει ο Βίντα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.