Header Ads


Οι στοιχηματικές μίλησαν: Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ στο Κατάρ

Οι στοιχηματικές μίλησαν: Αυτή η ομάδα θα πάρει το Μουντιάλ στο Κατάρ


Δεν είναι φαβορί η ομάδα που πιστεύουν όλοι.. Δείτε ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του Μουντιάλ..

Πλησιάσαμε στα προγνωστικά Μουντιάλ το Χ ημίχρονο στο Μαρόκο – Πορτογαλία. Οι απίθανοι Αφρικανοί όμως μας αιφνιδίασαν και μαζί την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, η οποία φάνηκε ανήμπορη να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο μέρος και πήγε σπίτι της.




Και, στο Αγγλία – Γαλλία, ο Φόντεν σχεδόν δεν την… μύρισε και ανέλαβε να εκτελεί τα κόρνερ, όχι όμως και τις υπόλοιπες στατικές φάσεις που μπορεί να τον έφερναν κοντά στο να σημειώσει το γκολ (του) που ψάχναμε.

Αργεντινή – Κροατία και Γαλλία – Μαρόκο, λοιπόν, στα ημιτελικά του Παγκοσμίου! Για τις δύο ματσάρες θα μιλήσουμε τις ημέρες που θα διεξαχθούν. Συνεπώς ας πάμε (για τελευταία φορά) στα (μικρό πλέον) μακροχρόνια.


Προγνωστικά Μουντιάλ



Η Γαλλία είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, η καλύτερη ομάδα από αυτές που συνεχίζουν. Αν και έχασε σταδιακά πριν από τη διοργάνωση τρεις παίκτες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν καθοριστικοί (Καντέ, Πογκμπά, Μπενζεμά), η παγκόσμια πρωταθλήτρια έδειξε ότι διαθέτει τεράστιο βάθος και ο Ντεσάν δείχνει να έχει πάντα λύσεις στα προβλήματα.


Και, όταν δεν αναλαμβάνει να «καθαρίζει» ο Εμπαπέ, αναλαμβάνει δράση ο Ζιρού (0 γκολ στο Μουντιάλ 2018, 4 αισίως σε αυτό), με σταθερό σημείο αναφοράς τον Γκριεζμάν σε ρόλο επιτελικού χαφ – δημιουργού.

Καμία παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Ιταλία το 1938 και τη Βραζιλία το 1962, δεν έχει καταφέρει να κάνει «ριπίτ» στην επόμενη διοργάνωση. Φρονώ ότι η Γαλλία θα είναι η τρίτη και… τυχερή (1.93 Fonbet).

Με αυτή την πρόβλεψη, βεβαίως, θεωρώ ότι η Γαλλία θα αποκλείσει αυτή την ομάδα με «Ο» κεφαλαίο που ακούει στο όνομα Μαρόκο. Τερμάτισε πρώτο και αήττητο σε όμιλο με Κροατία και Βέλγιο, απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία και στο 90λεπτο την Πορτογαλία και θέλει να κάνει το «μπαμ» των «μπαμ» κόντρα στη Γαλλία.

Συγνώμη, αλλά δεν το βλέπω, αφού η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και αυτή η Γαλλία είναι… μανούλα σε τέτοια ματς. Εφόσον, λοιπόν, το Μαρόκο παίξει στον μικρό τελικό, του δίνω τον πρώτο λόγο για να νικήσει.



Η ηττημένη του έτερου ημιτελικού (Αργεντινή ή Κροατία) θα είναι… ξενερωμένη και πιθανόν να έχει «αδειάσει». Το Μαρόκο, η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά Μουντιάλ, θα έχει κίνητρο. Στον μικρό τελικό και αξίζει το ρίσκο επιλογής της ως νικήτριας (3.05 Fonbet).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.