Header Ads


Η νέα ομάδα Περσίδη μετά την ΑΕΚ!

Η νέα ομάδα Περσίδη μετά την ΑΕΚ!


Δείτε σε ποια ελληνική ομάδα θα συνεχίσει ο Νίκος Περσίδης μετά το διαζύγιο με την ΑΕΚ..

Στον Περιστέρι bwin θα αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν ο Νίκος Περσίδης, αφού μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, τα βρήκε με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.




Λίγες μέρες μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο Νίκος Περσίδης βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό τις καριέρας του, αφού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, θα αγωνίζεται με το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Νίκο Περσίδη (27χρ., 1.96), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ με την παρουσία του θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας στις υποχρεώσεις της.



Το βιογραφικό του

Ο Νίκος Περσίδης γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1995 στη Χαλκίδα, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα με τον ΓΣ Χαλκίδας. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ικάρου Χαλκίδας, ενώ στα 18 του έκανε ντεμπούτο στην Basket League.

Αγωνίστηκε επίσης σε Ψυχικό, Παγκράτι, Ιωνικό Νικαίας, Εθνικό Πειραιώς. Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, έχοντας σε 29 αγώνες κατά μέσο όρο 6.2 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έμεινε στο ρόστερ των «πρασίνων» για 1,5 χρόνο, μέχρι και τη μετακίνησή του στο Λαύριο.

Την περίοδο, που τελείωσε με την ομάδα της Λαυρεωτικής, ο Περσίδης είχε κατά μ.ό. 4.48 πόντους ανά αγώνα, με 48,9% ευστοχία στα τρίποντα.



Τη φετινή χρονιά (2022-2023) φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία έπαιξε σε 7 αγώνες της Basket League έχοντας 2.57 πόντους μέσο όρο σε 8.43 λεπτά συμμετοχής. Ενώ, στο Basketball Champions League σε 4 αγώνες είχε 1.5 πόντο μέσο όρο σε 8.7 λεπτά συμμετοχής».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.