Header Ads


Έκπληξη με Αντώνη Νικοπολίδη!

Έκπληξη με Αντώνη Νικοπολίδη!


Επιστρέφει στους πάγκους ο Αντώνης Νικοπολίδης - Δείτε ποια ελληνική ομάδα αναλαμβάνει ως προπονητής..
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, με τους βυσσινί να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.




Μετά το τέλος συνεργασίας με τον Γιάννη Μάγγο, η Προοδευτική έψαχνε τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο και θα βάλει την ομάδα στο δρόμο των νικών.

Ο άνθρωπος που τελικά αναλαμβάνει τις τύχες του Φοίνικα δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 επιστρέφει στους πάγκους για τον ιστορικό αυτόν σύλλογο, ο οποίος επέστρεψε φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες.



Προπονητικά, ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν βοηθός του Μίτσελ το 2012 ενώ έχει διατελέσει υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού δύο φορές. Τη μία ήταν τη σεζόν 2012-2013 σε 4 αγώνες έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα και την άλλη το 2015 με τους ερυθρόλευκους να νικούν τον Φωστήρα εκτός έδρας 0-2.

Επίσης, έχει κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Κ20 και της Κ21, φτάνοντας την Ελπίδων το 2018 μία ανάσα από την τελική φάση του Euro.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην οικογένεια του Ολυμπιακού όπου και έμεινε μέχρι το 2019 όντας προπονητής της Κ19 (30 ματς, 22 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Η ανακοίνωση:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.