Header Ads


Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ και θέλει Αλμέιδα στον πάγκο!

Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ και θέλει Αλμέιδα στον πάγκο!


Δείτε ποια Εθνική ομάδα που αποκλείστηκε άδοξα από το Μουντιάλ στο Κατάρ...ονειρεύεται τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της..

Δημοσιεύματα από το Μεξικό χαρακτηρίζουν τον Ματίας Αλμέιδα ως τον ιδανικό για τον πάγκο της εθνικής τους ομάδας.




Η αποτυχία του Μεξικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έφερε την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο, με τους ιθύνοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να ψάχνουν για τον επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας.

Και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής, ο Ματίας Αλμέιδα φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης!



Επικαλούμενη ρεπορτάζ του ESPN, η σελίδα Somos Chivas αναφέρει πως το όνομα του Αργεντινού, που εργάστηκε στη χώρα μεταξύ 2015 και 2018 κατακτώντας πέντε τρόπαια, ακούγεται για την «τρι», τονίζοντας πως ο τεχνικός της ΑΕΚ συνεχίζει να εμπιστεύεται Μεξικανούς ποδοσφαιριστές - φέρνοντας τον Ορμπελίν Πινέδα στην Ένωση.

Ασφαλώς, ο 49χρονος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο και η ιστοσελίδα καταλήγει λέγοντας πως όταν είχε πάει στους Earthquakes του Σαν Χοσέ είχε ειδική ρήτρα προκειμένου να απελευθερωθεί σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση από ομάδα όπως η εθνική Μεξικού και πως δεν θα ήταν περίεργο αν συνέβαινε και τώρα κάτι τέτοιο...



Κλείνοντας, σημειώνεται πως αν η Ομοσπονδία της χώρας αποφασίσει να κινηθεί για την πρόσληψη του Αλμέιδα «δεν θα υπάρχει πρόβλημα»..

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.