Header Ads


Η νέα ομάδα Λάζαρου μετά την Ανόρθωση!

Η νέα ομάδα Λάζαρου μετά την Ανόρθωση!


Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος; Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του..

Η ποιότητα που διαθέτει ο Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος είναι αναμφίβολη και το αποδεικνύει και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στην Κύπρο και την Ανόρθωση. 




Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην ηλικία των 35, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δείχνει να είναι απτόητος και να θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Παρά το γεγονός πως προέρχεται από μία καλή χρονιά με τον κυπριακό σύλλογο, πέρυσι σε 44 συμμετοχές  πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ, φέτος δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή Σίσκο και μένει να φανεί αν θα βρεθεί λύση όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση έως το 2023 και ένα πρόωρο διαζύγιο δεν φαντάζει και τόσο έυκολη υπόθεση.



Πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος του Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν είναι να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς φαίνεται πως ορισμένες κυπριακές καραδοκούν στη γωνία γι' αυτόν. 

Kι αν είναι να κάνουμε μια πρόβλεψη, αυτή θα ήταν ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Κύπρου. Νεότερα προσεχώς...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.